• Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!

ACM wil kabelnetwerk Ziggo openstellen voor providers


@Sample als je set top boxen gaat testen dan sta je er ook op een bepaalde manier in. Net zoals van die fora,s mensen credits geven of zelfs cadeautjes. Althans zo denk ik erover.
Ziggo kan bij sommigen hier maar weinig verkeerd doen. En als de kabel open gaat zie ik doem beelden voorbij komen terwijl er in mijn optiek ook positieve ontwikkelingen te noemen zijn. Dat zien zij niet en dat sommigen maar weinig keuze hebben of dat velen blijven zitten waar ze zitten juist vanwege het regen in de drup verhaal lijkt mij ook dat het hen weinig uit maakt. Wie zitten ze hier nu eigenlijk te verdedigen..John Malone met zijn Liberty Global die ervoor gaat zorgen dat alle Ziggo klanten met UPC beleid van doen krijgen maar ook dat gaan ze met alle macht verdedigen. Dan krijg je weer opmerkingen als Ziggo is geen filantropische instelling..nee dat is mij al heel lang duidelijk en niet zo,n beetje ook. Dat je winst maakt prima maar de manier waarop kan je ook over spreken. Als Ziggo meer druk krijgt juich ik dat toe en als Ziggo er niet blij mee is dan wordt ik er alleen nog blijer van. Net zoals ik een brede glimlach op mijn gezicht krijg als KPN nu zeer ontevreden is hiermee.Ziggo krijgt gewoon met regulering te maken daar kunnen ze tegenin gaan maar ik denk dat ze bot zullen vangen.

Heb het al vaker gezegd het is niet alleen de prijs die door gaat werken maar het is veel breder wat van voordeel kan zijn.
Dan krijg je weer van die opmerking die je zo vaak hoort: "Dan zeg je toch gewoon op"..of men wijst nu naar KPN. Momenteel is regeluring gewoon nodig dat heeft het ACM beslist en het in de juiste beslissing. KPN krijgt zeer zeker ook te maken met dit alles en ook zij hebben met deze regulering te dealen. Maar goed het gaat nu niet over KPN al heeft die in mijn optiek ook wel een factor in het geheel.

Het is compleet verkeerd kabel open, dat veroorzaakt alleen maar problemen.

Jij liegt nu alweer dat Ziggo problemen heeft, er zijn geen problemen. Jij kan gewoon niet ertegen dat Ziggo geld verdient, dus jij gunt het VodafoneZiggo niet. Jij verzint dus niet bestaande problemen. De kabel hoort gewoon dicht en de staat/ACM hoort er met zijn poten af te blijven.
 
Geld verdienen is het ene de manier waarop de andere. Ik ben het dus niet met je eens..ACM moet wel degelijk ingrijpen.
Dit is overigens weer een visie van totaal tv..ook daar lees ik zaken waar ik heel wat op aan te merken heb maar goed laat ik het bericht maar plaatsen immers dan ken man hier verder in discussie treden.
https://www.totaaltv.nl/nieuws/is-o...k-ziggo-eigenlijk-wel-goed-voor-de-consument/
In Nederland draait alles om geld verdienen, winst maken en groot worden. De staat/ACM hoort zich daar dus niet mee te bemoeien.
 
:police:

De discussie loopt uit de hand. Er komen geen goed onderbouwde berichten meer en de forum en fatsoen regels komen steeds meer in het gedrang.
Er worden off topic zaken bijgehaald. en gediscussieerd met/over politieke voorkeuren wat beide niet hier thuis hoort.

Er zijn een paar leden die steeds het hetzelfde verhaaltje (mening) in andere bewoording plaatsen. Dat heeft na een paar keer geen enkele toegevoegde waarde meer en word de discussie een welles / nietes spelletje, waarbij de mening van anderen ondergesneeuwd raakt.
Respecteer de mening van anderen.

Indien de discussie op de oude voet doorgaat moeten er helaas maatregelen genomen worden.
Bv een (tijdelijke) ban voor bepaalde leden, of een slotje op het topic
.
 
De oplossing is, Vodafone&ziggo, plaatsen het volledige pakket achter de smartcard&horizon box. Dingen met BBC af dat zij exlusief in Nederland op de kabel door mogen geven, verkopen geen Ziggo sport meer aan derden. Zorgen dat trouwe Vodafone & Ziggo klanten extra opties met zenders krijgen die derden nooit krijgen.
 
ja leuke oplossing, wat gaat dat allemaal kosten ? als ze dat gaan doen moeten ze dat natuurlijk gaan door belasten naar hun klanten, maar als je een abonnement buiten Ziggo neemt heb je al die kosten niet en ben je dus goedkoper af, dus gaan ze een hoop klanten verliezen ( die mensen die voldoende hebben aan een basispakket)
 
ja leuke oplossing, wat gaat dat allemaal kosten ? als ze dat gaan doen moeten ze dat natuurlijk gaan door belasten naar hun klanten, maar als je een abonnement buiten Ziggo neemt heb je al die kosten niet en ben je dus goedkoper af, dus gaan ze een hoop klanten verliezen ( die mensen die voldoende hebben aan een basispakket)
Dat maakt het voor derden duurder en dus niet goedkoper.