ACM wil kabelnetwerk Ziggo openstellen voor providers

Status
Niet open voor verdere reacties.
Het heeft niets met elkaar te maken het zijn twee verschillende netwerken druk op Ziggo verandert niets bij KPN en druk op KPN verandert niets bij Ziggo het staat volledig los van elkaar en hieraan verandert niets ook niet bij concurrente op de kabel dit zal alleen van invloed zijn op de kabel zelf.

Voor de glasvezeloptie of VDSL zal je echt bij KPN moeten zijn druk via Ziggo zal niet helpen en het ACM besluit ook niet.
 
:police:
Dames en heren dit topic gaat over het kabelnetwerk van Ziggo.

Voorbeelden wat het klanten heeft gebracht dat het KPN netwerk open is om aan te geven wat het openstellen van de kabel voor Ziggo klanten zou kunnen betekenen is in orde.
De discussie wat er bij KPN moet / zal veranderen hoort hier echter niet thuis, maar op een KPN forum.
 
@cornelisvandenberg Ik heb al meermaals gemeld dat het nu nog te langzaam is, al helemaal de upload snelheid... ik heb wel beetje upload snelheid nodig voor het maken van backups in de cloud, word/pdf bestanden te verzenden naar contacten etc.
Het lijkt wel of velen hier aandelen in Ziggo hebben... want Ziggo doet het ow zo.. goed.. maar als Ziggo het goed doet?
Hoezo liegt Ziggo dan vaak? Waar blijft bijvoorbeeld die zogenaamde verbeteringen op ziggogo.tv? Die site werkt bijvoorbeeld enkel in privacy onvriendelijke browsers... extra decoder is een zwakke decoder...
Ook heb ik al aantal keren gemeld dat zodra het in 2019 een feit is... ik direct overstap.. heb mijn verlenging nogmaals bij Vodafone ervoor geannuleerd.
 
En ik zeg als je die snelheid geleverd krijgt door Ziggo dan moet je juist blij zijn en wie zegt dat het in 2019 in eens anders zou zijn het netwerk blijft hetzelfde net als het netwerk bij KPN niet veranderd is door de concurrentie.
Niet tevreden is opzeggen ook als de snelheid je bij de anderen niet past.
Of verhuizen naar glasvezelgebied.
Niet blijven huilen en commentaar leveren als je toch blijft dat heeft namelijk weinig zin en gaat op trollen lijken.
De nieuwe concurrenten mogen dan wel op het kabelnetwerk maar over de structuur en welke snelheid hebben ze niets te zeggen dat blijft
aan Ziggo hooguit de prijs kan een paar dubbeltjes schelen.
Het is beter om in plaats van hier te schreeuwen je eens echt te verdiepen in de werkelijke veranderingen bij concurrentie en de echte mogelijkheden.
De techniek blijft namelijk hetzelfde de vernieuwing moet van Ziggo komen en als de concurrentie er dan is kan Ziggo net als KPN besluiten niet verder veel geld in het kabelnetwerk te besteden.
En nu reageer ik verder niet meer op dit topic tot er werkelijk weer wat te melden is en dat duurt mogelijk een jaar of langer.
 
Laatst bewerkt:
@Sample als je set top boxen gaat testen dan sta je er ook op een bepaalde manier in. Net zoals van die fora,s mensen credits geven of zelfs cadeautjes. Althans zo denk ik erover.
Ziggo kan bij sommigen hier maar weinig verkeerd doen. En als de kabel open gaat zie ik doem beelden voorbij komen terwijl er in mijn optiek ook positieve ontwikkelingen te noemen zijn. Dat zien zij niet en dat sommigen maar weinig keuze hebben of dat velen blijven zitten waar ze zitten juist vanwege het regen in de drup verhaal lijkt mij ook dat het hen weinig uit maakt. Wie zitten ze hier nu eigenlijk te verdedigen..John Malone met zijn Liberty Global die ervoor gaat zorgen dat alle Ziggo klanten met UPC beleid van doen krijgen maar ook dat gaan ze met alle macht verdedigen. Dan krijg je weer opmerkingen als Ziggo is geen filantropische instelling..nee dat is mij al heel lang duidelijk en niet zo,n beetje ook. Dat je winst maakt prima maar de manier waarop kan je ook over spreken. Als Ziggo meer druk krijgt juich ik dat toe en als Ziggo er niet blij mee is dan wordt ik er alleen nog blijer van. Net zoals ik een brede glimlach op mijn gezicht krijg als KPN nu zeer ontevreden is hiermee.Ziggo krijgt gewoon met regulering te maken daar kunnen ze tegenin gaan maar ik denk dat ze bot zullen vangen.

Heb het al vaker gezegd het is niet alleen de prijs die door gaat werken maar het is veel breder wat van voordeel kan zijn.
Dan krijg je weer van die opmerking die je zo vaak hoort: "Dan zeg je toch gewoon op"..of men wijst nu naar KPN. Momenteel is regeluring gewoon nodig dat heeft het ACM beslist en het in de juiste beslissing. KPN krijgt zeer zeker ook te maken met dit alles en ook zij hebben met deze regulering te dealen. Maar goed het gaat nu niet over KPN al heeft die in mijn optiek ook wel een factor in het geheel.
 
Laatst bewerkt:
  • Leuk
Waarderingen: Sjah
Ik heb al meermaals gemeld dat het nu nog te langzaam is, al helemaal de upload snelheid...
Dat komt door de keuze van de hardware en het Docsis 3.0 protocol. Bij openstellen van het netwerk hebben andere providers met dezelfde hardware te dealen.
 
De theoretische maximale upload voor DOCSIS 3.0 is ongeveer 216 Mbps dus daar is nog wel wat ruimte.
 
@cornelisvandenberg "Niet tevreden is opzeggen ook als de snelheid je bij de anderen niet past." ow... dus nooit meer digitaal solliciteren omdat ik NIETS kan uploaden... of de bazen moeten het geen probleem vinden als ik 's nachts alles doe...

"Of verhuizen naar glasvezelgebied."
Erzijn ook echt huizen beschikbaar met glasvezel he???
Rotterdam komt qua glasvezel niet eens boven de 3% en betaal jij alle onkosten dan?

Jij reageert btw niet meer omdat jij weet dat jij enkel onzin meld... weer heel jouw onzin betoog onderuit gehaald.
 
@Sample Je wilt toch niet zeggen dat je met jouw snelle pakket niet het eenvoudige uploadwerk kunt doen. Met mijn simpele pakketje lukt dat probleemloos. En meer dan dat. Je hebt of in huis iets niet goed of je krijgt van Ziggo echt jouw snelheid niet.

Reactie 478 is niet zo'n mooie reactie (laatste regel). Dat is op de man spelen. Respecteer andere meningen. Je kunt je post nog wijzigen. (tip)
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan