ACM wil kabelnetwerk Ziggo openstellen voor providers

Status
Niet open voor verdere reacties.
Klopt, maar als je uitkan met dat lagere pakket ben je goedkoper uit. Daarom mogen er van mij 2 aanbieders zijn, KPN en Ziggo, zolang die allebei tenminste stuk of 8 pakketten aanbieden. Neem Telfort, dat is niks meer dan kpn, maar dan de goedkopere pakketten afdeling.
 
Laatst bewerkt:
De lagere pakketten van Vodafone en Ziggo zijn toch goedkoper. Echter Vodafone en Ziggo profileren zich niet als prijsvechters.

De kabel moet ook niet goedkoop zijn, zo duur is VodafoneZiggo ook niet.

Adsl de goedkope en Kabel dan de normale. Waarbij kabel alleen VodafoneZiggo is en Adsl alleen KPN met dochterbedrijven. Dat is de ideale situatie en geen overheidsbemoeienis.
 
Sorry maar ik kan het er niet mee eens zijn.
Nu is het hoog nodig dat de kabel open gaat. Dat KPN er ook niet blij mee is dat geeft alleen maar aan dat het niet snel genoeg een feit kan zijn.

Laat de druk maar fors oplopen bij beide partijen dan zullen er opeens zaken mogelijk zijn die eerst in de positie waarin ze nu verkeren niet mogelijk zijn. Dat is mijn mening en daar blijf ik bij. Men spreekt telkens alleen over de prijs maar er speelt in mijn optiek veel meer mee wat in het voordeel van de klant kan zijn. Dat weet het ACM ook wel.

De kabel gaat en blijft open daar ben ik vast van overtuigd. Kan goed zijn dat ik ongelijk krijg maar ik denk het niet.
 
Sample
Dan moet je overstappen zoals al zo vaak gezegd en niet blijven huilen dat die mogelijkheid er niet is alleen ADSL van KPN.
Dat ligt niet aan Ziggo en wees dan maar blij dat Ziggo wel snelheid levert.
 
KPN die gaat zich ook wel nog achter de oren krabben geloof me maar. Ik zie ze nog in staat dat als zij een rechtzaak zouden kunnen starten om het besluit van het ACM terug gedraaid te krijgen ze het ook nog zouden proberen ook.
Laat die KPN ook maar zweten dan moeten er opeens wel dingen waar KPN zich eerst terughield. Concurrentie met voldoende druk dat levert wat op geloof me nu maar. Ik snapte in mijn omgeving ook goed dat de animo zeer gering was om voor glas te gaan terwijl er in feite veel meer mogelijk had moeten zijn. Even afgezien dat KPN destijds nooit over het upgraden van koper sprak iets wat ze hier nu totaal laten liggen. Er wordt meer mogelijk juist als die pressie op beide partijen groter wordt en dat gebeurt als de kabel open gaat. Dat is mijn mening en daar blijf ik bij.
Vindt het ook makkelijk om dan te zeggen dat men in mijn omgeving nu wederom voor glasvezel moeten gaan werven. Welke partijen worden dan actief op dit glasvezel netwerk en dan krijg je weer te horen dat het niet rendabel is om bepaalde pakketten aan te bieden.
Kijk maar eens naar het CIF..ook daar zijn weinig partijen op actief. Dan wordt het weer te duur of partijen zien het nut er niet van in want levert te weinig op.
Dat verhaal hebben we toen ook al gehoord en logisch dat er voor velen met dat aanbod van dat moment geen reden was op over te stappen. Let wel wij wonen niet in een buiten periferie.
KPN is ook aan het klooien geweest maar ze weten donders goed wat het inhoudt als de kabel open gaat vandaar dat ze het ook helemaal niet willen. KPN vind het ook wel goed zo maar laat het maar gebeuren dan moet KPN ook een keer kleur bekennen.Stelletje klunzen van KPN...met dat beleid van hen ligt de glasvezel nu totaal on hold. Mijn overtuiging is dat als ze het anders aangepakt hadden het voor ons veel beter was geweest. Maar welke agenda had deze CLUB KPN eigenlijk? Overname van Reggefiber en dan met het kop in het zand de koppige KPN strategie voor KPN doorzetten? We hebben gezien wat dit opgeleverd heeft. In mijn omgeving...geen VDSL geen Glasvezel om het maar weer eens op te rakelen. En geloof me als het aan KPN ligt gaat dit de komende jaren niet veranderen..KPN speelde het zelfs klaar om het hele DVB-C gedeelte eraf te halen maar ook met glasvezel streams liggen te klooien omdat men ook nog DSL klanten moest bedienen. Uiteraard pakt dat niet goed uit zeker niet in voormalig Ziggo gebied. Tsja en nu kan men niet anders dan weer op het koper in te zetten waarbij je bij bepaalde snelheden( als dit al mogelijk is) wederom enkel op deze prutsers aangewezen bent.
Ik kan met alleen maar verheugen als deze club KPN het Spaans benauwd krijgt..
KPN eerst niet blij wellicht omdat zij wel bedrijven toe moeten laten en Ziggo niet. Nu is het weer niet goed en KPN kennende snap ik de achterliggende gedachte wel.


De situatie is nu duidelijk veranderd en gelukkig ziet het ACM nu ook in dat er verandering nodig is. Dat is goed voor ons al vinden mensen hier van niet. Net zoals KPN en Ziggo niet. Dat is hun en jullie goed recht maar ik deel jullie mening niet. Ik ben hier niet om gelijk te krijgen maar in mijn optiek is het ook goed als de kabel open gaat.
 
Laatst bewerkt:
Jij jankt zelf nogal veel als het om marktwerking gaat. Marktwerking is het enige juiste. De marktwerking is tussen kabel, ADSL en fiber. De staat moet zich er niet mee bemoeien. Met de USA is niks mis, USA en Nederland hebben meer raakvlak, beide zijn verre van socialistisch landen. Jij gaat uit van socialisme dus wil je dat de staat alles bepaald zoals kabel open onder dwang.

Je kan beter een voorbeeld nemen aan de USA die weten hoe het hoort.

Nu is VodafoneZiggo de enige op de kabel en er zijn nooit problemen door Ziggo. Het ligt aan jouzelf dat er problemen zijn. Dus niet janken als de kabel open is en er allerlei problemen door ontstaan, dat is dan volledig jou eigen schuld.

Het mag inmiddels duidelijk zijn dat je geen idee hebt waar je over praat en alleen nog zit te stangen. De USA is al lang niet meer het beloofde land en ook daar heeft de overheid al lang een vinger in de pap. Google voor de grap eens op het fenomeen ' anti trust laws'. In de jaren 80 is bijvoorbeeld het oppermachtige AT&T aangepakt en opgedeeld in 'baby Bells'. En behalve dat voorbeeld zijn er nog heel veel andere, al dan niet op telecom gebied.
 
Piet Lut
KPN gaat zich echt niet anders opstellen dan nu en staat helemaal los van Ziggo
Wat heb je zelf van Ziggo dat kan ik uit je profiel niet opmaken.
 
@cornelisvandenberg KPN weet wat het betekent als de kabel open gaat en ik denk wel dat het wat uit gaat maken.
Ik heb niks van Ziggo.Wel iets van Ziggo gehad een hele tijd terug maar omdat ik niet tevreden was met het beleid en zag wat ging komen heb ik alles opgezegd. KPN staat niet los van Ziggo want ook KPN had zich heel anders op moeten stellen maar ook zij vinden het gezien de huidige situatie wel goed zo..niet voor niets dat ze het niet willen dat de kabel open gaat. Terwijl ze voorheen wellicht helemaal niet blij waren dat zij juist wel concurrentie toe moesten laten. KPN heeft liggen klungelen wellicht wel bewust..wat was nou precies de agenda van hen? Het voortvarend uitrollen van glasvezel? Ha ha met de KPN kop in het Zand strategie hebben we gezien waar dit toe geleid heeft waarbij men ook doofstom was voor het gegeven dat Ziggo gebied anders is dan voormalig UPC gebied. En dat zeggende zijn er nog steeds 2 gebieden FZiggo en FUPC wat mij ook de keel uit hangt. Waarbij de FZiggo klanten helaas er ook een keer aan zouden moeten geloven..tenminste als het aan Liberty global ligt wel. Kabel open en liefst snel ook.



Nou ja Ziggo zeg maar gerust UPC..Liberty Global en nu Vodafone Ziggo. Maar het UPC beleid wil men er eigenlijk wel door drukken.
Laat de druk maar oplopen ook op Ziggo ook dan zullen we zien wat er opeens wel mogelijk is wat eerst koppig niet kon.
Er speelt in mijn optiek dus veel meer dan enkel het prijs gedeelte al is dit zogezegd ook een factor in het geheel.
Jullie denken dat er niets veranderd ik deel jullie mening niet.
 
Laatst bewerkt:
  • Leuk
Waarderingen: Sjah
Dan zou ik me drukker maken over waar ik wel iets had dan over Ziggo waar je niets mee te maken hebt.
Ik denk dat KPN meer te duchten heeft van alleen Ziggo dan als er meer concurrenten op de kabel zitten.
 
Het is dat ik ook met de KPN strategie,beleid te maken heb ,en dat ik zag waar Ziggo naar toe wilt. Verder ervaaarde ik ook hoe KPN meende concurrentie te voeren en waar dat toe geleid heeft. Bij ons in het gegeven dat ik geen glasvezel heb _en velen met mij_ waaronder ook geen VDSL optie.
Ik denk dat er bij meer druk ook meer mogelijk is..opeens kan het wel wat ik nu niet zie. Dat kan je heel breed zien niet alleen de prijs maar ook snelheden,prijs,tv abo structuren,glasvezelproject enz enz.
Jullie zien het anders dat mag maar ik ben hier ook niet om mijn gelijk te halen.
 
Laatst bewerkt:
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan