• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Welke telefoon is geschikt voor Ziggo?

Okay, nou ik raad je aan een Panasonic voor een tientje of 5, en blijf weg van de 20 euro toestellen, of je hebt iets dat niet altijd even lekker in de hand ligt.

Zal inderdaad richting Panasonic gaan.

Is het niet een beetje achterhaald een vaste lijn thuis.

Als je geen zaak hebt wel maar ik gebruik het nu ook met regelmaat om te bellen of gebeld te worden voor de zakelijke activiteiten. Dat zal dan niet wijzigen.
 
Daar gaat deze vraag niet over, TS wil gewoon een nieuwe telefoon voor een vaste lijn.
Achterhaald of niet, het hangt er helemaal van af hoeveel je thuis bent of niet. Ik vind thuis een vaste lijn toch het handigst. En met een draadloos exemplaar kun je het hele huis doorlopen of zelfs naar de tuin. Met mobiel prepaid volsta ik met de minimum verlenging van €10,- per jaar. Voor mij is het antwoord dus nee.
Als vast achterhaald was zouden er nauwelijks meer vaste aansluitingen meer zijn en dat is echt nog niet het geval. Het enige is dat KPN al jaren niet meer de enige is zoals de vroegere PTT.

Wat betreft de keuze, waarom je aandacht richten op goedkope rommel uit China? Er zijn overal fysieke winkels genoeg.
 
Laatst bewerkt:
Ik zou toch even kijken in de winkel, hoe is het display, is het goed leesbaar.
En als het toestel bevalt even kijken op internet voor de prijs.
 
Met de nadruk op staat... we gebruiken de vaste telefoon te weinig. Koop er liever wat extra Hue-lampen van.
 
Achterhaald of niet, het hangt er helemaal van af hoeveel je thuis bent of niet.

Zoals eerder gemeld heb ik een eigen bedrijf. Daarvoor ben ik in principe thuis aan het werk als ik niet de deur uit ben voor afspraken of het ophalen/terugbrengen van administratie. De 910a gaat het niet worden. Het wordt mijn eerste eigen vaste telefoon en mijn ouders gebruiken een type à la https://www.gigaset.com/nl_nl/gigaset-a150a-duo-antwoordapparaat-zwart-nl/ Die vind ik erg praktisch qua bellen. Ik moet soms ook de Belastingdienst bellen en daarmee is het praktischer om de toegangscode (omdat ik een Beconnummer heb) direct in te toetsen. Het hoeft niet super de luxe te zijn als het maar goed werkt en praktisch is. Ik ga rustig rondkijken op b.v. Coolblue. Daar kan je goed aangeven wat je precies zoekt en dan de reviews lezen van eerdere kopers.
 
Beste mensen, de TS heeft in zijn topic alleen maar een technische vraag gesteld. En na bericht 3 had hij daarover reeds voldoende uitsluitsel en in bericht 4 bedankte hij voor de info.
Vervolgens geraakte dit topic m.i. nogal off topic.
 
Laatst bewerkt:
@martwout is zo niet te zeggen , ik weet fupc dat de modems op een iets ander voltage werken dan kpn , en zelfs tussen de modems zit verschil.
dus je hebt een kleine kans dta hij het niet doet, ik heb het bij mensen gezien die kregen andere modem, en de telefoon die op het eerste modem werkte deed het op nieuwe modem niet. en ik zou ook kijken op tweakers .
 
freewillie,
Weet je dit echt heel zeker? Ik heb hier nog nooit van gehoord, het zou heel absurd zijn als die benodigde spanning niet universeel zou zijn. Stel je voor, het zou regenen van klachten. Best mogelijk dat ze inwendig andere spanningen hebben, maar dat is uiteraard totaal irrelevant. Het gaat er om wat ze naar buiten toe op alle fronten moeten doen. En dat zijn gedefinieerde signaalniveaus.
 
Laatst bewerkt:
Terug
Bovenaan