1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Verwijderde emails blijven zichtbaar bij POP3.

Discussie in 'Internet - Email' gestart door DirkLui, 10 aug 2017.

diet-bronze
 1. Is het bij meer mensen zo dat bij het gebruik van Outlook (2010) via POP3 de mails niet meer van de server verwijderd worden sinds vannacht. Aan de Outlook instellingen is niets veranderd, dit heb ik gecontroleerd. Ik denk dat er dan ook iets bij Ziggo aan de hand. Vandaar mijn vraag of het meer mensen die het opgemerkt hebben. Je moet dan via webmail even kijken of de mail er nog staat.
   
 2. Ik heb hier hetzelfde probleem. Mailwasher wist de mail wel maar die blijft dus doodleuk op de mailserver staan met als gevolg dat de mail ook op mijn smartphone blijft staan. Ik heb ze met de hand moeten verwijderen van de Ziggo mailserver om de boel opgeschoond te krijgen. Zeer vervelend. Ik hoop dat het morgen opgelost wordt.
   
 3. Hier blijft de mail inderdaad ook op de server staan! Sinds 10-8-2017 10:55 uur.
  @Webcare Ziggo
   
 4. Ook hier het geval i.c.m. Windows Live Mail
   
 5. Ziggo misschien volledig over op IMAP?
   
 6. Stel dat dat het geval is lijkt het mij wel zo netjes dat ze dat even melden.
   
 7. Is al meer dan een maand het geval en niet alleen bij Outlook, ook Thunderbird met de juiste instellingen, berichten blijven op de server staan.
   
 8. Bij mij pas sinds gisteren rond 1:00 want sindsdien blijven de mails achter op de server.
   
 9. Sinds gisteren bij mij ook het geval. Gebruik pop maar e-mails blijven staan. Contact opgenomen met Helpdesk weten van niets geen wijzigingen bekend. Ben bij instellingen van de webmail gaan kijken en daar heb ik ineens een IMAP abonnement.
  Poging(en) gedaan om dit aan te passen op abonnement en op een willekeurig e-mailadres maar dat is niet mogelijk. Helpdesk gaat dit verder uitzoeken.
  Mijn eigen e-mail client haalt (nog) wel de e-mails op met de oude ongewijzigde pop3 instellingen van upc. Is dit weer één van de ondoordachte wijzigingen of updates ?
   
 10. webmail is bij mij ook een IMAP account en dat is ook wel logisch want webmail is er nu juist voor om die ook vanaf andere plekken e/o apparaten in te kunnen zien. Thunderbird werkt hier nog steeds met de pop.ziggo.nl maar de e-mails blijven staan. Bij mij is dit begonnen na werkzaamheden aan het netwerk vorige maand tussen 14 en 20 juli.
   
diet-bronze