Ziggo beperkt gebruik van wifispots?

H

hiawath

Dag,
Vanaf januari heb ik internet van Ziggo. Na een aantal contacts met helpdesk was het toch gelukt om wifiSpot aan te zetten en op mijn windows laptop te instellen.
Tot ongeveer maart had ik geen problemen mee en alles werkte op de plek waar ik vaak met mijn laptop zit. Sinds vorige week ben ik weer op de zelfde plek gekomen en "oeps". Geen verbinding of snelheid onder 100Kb (gemiddeld tussen 25-40Kb) ipv 10Mbit (download). Iedere keer als ik probeer verbinding met wifispot te maken moet ik mijn gebruikersnaam en WW opnieuw invoeren.
Ik heb volgende vraag: is het wat veranderd aan het ziggo wifi beleid? Zit er een tijdslimiet of data limiet wat je krijgt als je vaker op wifispot komt?
P.s. moet ik wel bij zeggen dat ik downgraded van w10 naar win8.1. Certificaat zit er wel op. Ook zie ik 5/vijf ziggo ssid in de beurt met goed signaal.
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Jij komt wel op dezelfde plaats, maar misschien zit je nu op een Ziggo hotspot die verder weg is omdat er Ziggo klanten weg zijn.
Misschien is er ook meer draadloos verkeer en zitten de kanalen "dicht".
Ziggo hotspots hebben natuurlijk last van dezelfde problemen als alle Wi-Fi verbindingen.

Er is altijd een snelheidslimiet geweest bij Ziggo Wi-Fi hotspots, maar geen tijd, of data limiet.

Waarom je steeds gebruikersnaam en WW moet opgeven weet ik niet. Misschien moet je het e.e.a. verwijderen en opnieuw installeren.
 
Het wordt tijd dat je met een simpele klik op je smartphone (als je Wifi verbinding hebt ) de veel geroemde HOTSPOTS aan kunt zetten!
Of heeft Ziggo geen mensen die een Appje kunnen maken?/
 
Ook wij zijn tevreden als we bij familiebezoek gaan hotspotten. Soms valt de verbinding wel eens weg.
 
@MaxH Ik vind het persoonlijk super handig, heb je geen overdaad aan databundel nodig en voor mij werkt het goed genoeg.
 
Prima toch.
Ik dacht juist met de bundels die je tegenwoordig 'krijgt' dat het fenomeen Wifispots alweer uitfaseerde. Net als Kermit destijds. Voor dat het populair werd, was het alweer achterhaald.
 
Ik heb een wifitenne ticket op ons park gekocht. kan ik deze ook gebruiken voor de Ziggo hotspots?
 
Prima toch.
Ik dacht juist met de bundels die je tegenwoordig 'krijgt' dat het fenomeen Wifispots alweer uitfaseerde. Net als Kermit destijds. Voor dat het populair werd, was het alweer achterhaald.
Welke bundels? Er is geen enkele bundel met echt unlimited data zonder je snelheid met een belachelijk niveau te verlagen.

Ik zelf gebruik bijvoorbeeld meer dan 100GB per week en dan ben ik dus niet thuis he.

Misschien moeten mensen zoals ik maar eens een product tester worden ;)
 
Terug
Bovenaan