• Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!

Vodafone verdubbelt databundel Red-abonnementen


#1
#2
Goed nieuws, ik heb na 12 juni een nieuw abonnement afgesloten en ik kan kosteloos naar een nieuw abonnement, ik had 5 gb en door verdubbelaar 10 gb en dat wordt nu 10 gb en door verdubbelaar 20 gb. Soms word wachten beloond ;D ;D ;D
 

Arno1948

Forum Member
Lid geworden
9 jan 2017
Berichten
22
#4
......Op dit moment zou dat voor Ziggo-klanten betekenen dat een Red Essential abo met onbeperkt bellen en 6GB data (plus extra tv-pakket en online veilig-pakket) € 20 gaat kosten.

https://tweakers.net/nieuws/126819/...el-red-abonnementen.html?nb=2017-07-06&u=1100
Is dit wel juist? Vorige week werd Red Essential op de website verkocht voor € 25, 1,5Gb. In een aparte advertentie op de site voor dit abonnement werd duidelijk dat voor Ziggo gebruikers de korting van € 5 zou gelden alsmede de data verdubbelaar.

Kijk je nu op de site dan kan je dit abonnement vergelijken door via een knop aan.ye geven of je ook Ziggo-gebruiker bent. Klik je op ja dan zie je dat de korting direct zichtbaar wordt alsmede de data verdubbeling. Abonnement wordt dan € 20 en 3 Gb, hetzelfde dus als in de situatie van vorige week. En let op want de advertentie over de Ziggokortingen staat nu niet neer op deze site, althans niet.bij dit abonnement.
 

Arno1948

Forum Member
Lid geworden
9 jan 2017
Berichten
22
#5
Her artikel van Tweepers nogmaals gelezen. Ik zal even moeten afwachten wat er vanaf 10 juli op de site staat.
 
#9
Dan is er toch weer een eurootje bijgekomen, want het was echt €20 en niet €21.
Bij T-Mobile betaal je voor 5GB plus onbeperkt bellen €22 waar je dan nog €5 'groepskorting' op in mindering kunt brengen. Dus heeft het in elk geval geen zin om met meerdere gezinsleden over te stappen vanwege de extra's voor Ziggo-klanten.

Wat ik overigens zeer voor Vodafone vind pleiten, is dat ze nu op de site gewoon de te betalen prijs plaatsen en niet (zoals T-Mobile nog wel doet) een aanzienlijke hogere prijs noemen waarop je dan ook weer een 'standaardkorting' voor de looptijd van je abo op in mindering moet brengen. Kudos voor Vodafone voor de aanzienlijk betere transparantie!
 
#10
Dan is er toch weer een eurootje bijgekomen, want het was echt €20 en niet €21.
VF heeft er inderdaad bij dat abo een euro bij gesmokkeld.....