1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Film1 Sundance stopt

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door rick70, 4 jul 2017.

diet-bronze
 1. Film1 stopt 31 augustus aankomende met het kanaal Film1 Sundance. De premiumfilmaanbieder wil zich meer focussen op haar on demand-aanbod; volgens de zender was de animo voor het Sundance-kanaal relatief laag en wordt de content-samenwerking met Sundance beëindigd.

  Bij Ziggo zal het kanaalnummer ingezet worden als toegangspoort tot het on demand-aanbod. Op deze wijze wil de filmaanbieder de toegang tot interactief aanbod via de Ziggo Mediaboxen vergemakkelijken.

  Lees verder (Bron: Mediamagazine.nl): https://mediamagazine.nl/film1-sundance-stopt-film1-focust-op-demand-aanbod/
   
 2. Wat een eikels. ipv dat we meer film zenders krijgen worden het er nog minder. En als ik on demand wil dan slinger ik kodi wel aan.
   
  Sjah vindt dit leuk.
 3. je mist er niets aan, je word letterlijk dood gegooi van de herlaling films op film1, 10x in week zelfde films, daar betaal je dan 15eu voor.
   
 4. Onder een nieuwsbrief die ik kreeg

  4 zenders lineair, 1 on demand tv-kanaal

  Vanaf 31 augustus start Film1 met een on demand tv-kanaal bij Ziggo en stopt Film1 met Sundance. Door in te zetten op een on demand tv-kanaal zit ons interactieve aanbod niet verstopt achter allerlei menu's van de mediabox, maar is het direct te bekijken via kanaal 105. Dit nieuwe kanaal komt op de plaats van Film1 Sundance, waarvan het aanbod wordt verdeeld over onze vier lineaire kanalen: Premiere, Family, Drama en Action.

  Film1 Sundance startte in maart 2012 en nam destijds de plek in van Film1 Festival.

  Waarom krijgt het on demand-kanaal de plek van Film1 Sundance?
  De focus van Film1 is vooral om een breed publiek te bereiken met mainstream en blockbusterfilms, oftewel de beste films direct uit de bioscoop. Daarnaast verandert het kijkgedrag van de gebruikers enorm en steeds vaker worden films on demand bekeken. Film1 speelt hierop in door het aantal mogelijkheden om On Demand te kijken steeds verder uit te breiden. Waar mogelijk zal de voormalige zenderpositie van Film1 Sundance toegang bieden tot de interactieve catalogus.

  Wat gebeurt er met de films en series die voorheen op Film1 Sundance werden uitgezonden?
  Een aantal van deze films zal nog steeds worden uitgezonden, maar dan op een van de vier overige kanalen van Film1 - Film1 Premiere, Film1 Drama, Film1 Family of Film1 Action. Daarnaast zullen deze films ook on demand beschikbaar zijn.

  Heeft deze lancering gevolgen voor de abonnementsprijs?
  Nee, dit heeft geen gevolgen voor de prijs van het abonnement op Film1. Met de toevoeging van het on demand-kanaal zal de service van Film1 verbeteren. Daarnaast zal het aantal aangeboden nieuwste films blijven toenemen.

  Zal het on demand tv-kanaal ook voor andere providers beschikbaar worden?
  Het on demand tv-kanaal wordt gelanceerd bij Ziggo. Film1 hoopt deze dienst ook bij andere providers te kunnen lanceren maar of zij deze ook gaan ondersteunen is momenteel nog niet bekend.
   
 5. Alles wat op film1 te zien is heb ik al gezien of wil ik niet zien.
   
 6. Sinds het in handen is van Sony gaat het bergafwaarts.
   
 7. Film1 is niet meer van deze tijd, gewoon oude titels die eindeloos herhaald worden. Kan wat mij betreft zo van de buis.
   
 8. Zonder de Horizon krijg je dat interactieve kanaal dus niet. Dan moet je het met de normale on-demand stellen. Maar de prijs wel gelijk houden terwijl de non-Horizonbezitters 1 kanaal minder krijgen. Ik ben erg benieuwd wat het voor gevolgen heeft voor de serie's die ze hebben. Die zonden vooral via Sundance uit. Als dat wordt verdeeld over de rest, zal er dus wat gaan sneuvelen. Of de herhalingrate gaat omlaag.

  Qua oude titels valt het wel mee. Er is ook genoeg nieuw materiaal.
   
 9. Ik heb al enkele jaren lang een gratis abonnement op Film1 (ooit eens iets door UPC gewijzigd aan het abonnement waardoor er Film1 gratis bij kwam, weet niet eens meer precies waarom dat was). Ik moet eerlijk zeggen dat ik er vrijwel nooit naar kijk. Misschien 1 of 2 keer per jaar een film on demand kijken en dat is het zo'n beetje. Ik zou er normaalgesproken nóóit 15,- euro per maand voor over hebben.
   
 10. zeker weer geen plek op de kabel....gooi die Turkse en Arab zenders eens eraf.....dan heb je weer wat plaats.
   
  mikraving en melvintje vinden dit leuk.
diet-bronze