Ziggo zenderaanbod - Technische wijzigingen

Na mijn weten word er al jaar ofzo geen ondertitels meer mee gezonden, je kon alleen kiezen tussen nl audio of origineel audio.
 
Ik kijk al jaren niet meer naar die zender dus kan kloppen dat de subs al een jaar niet meer aanwezig zijn.
 
Op Frequentie 794.00 MHz (regio Den Haag) is een nieuwe zender toegevoegd: Love Nature HD (EPG: Love Nature is de zender die je de schoonheid en wonderen der natuur laat ontdekken en onderzoeken). Dit kanaal staat nog op zwart en staat nog niet op het reguliere netwerk.

Ziggo Zenderoverzicht HD (kanaal 998 ) wordt niet meer doorgegeven in HD maar in SD kwaliteit. Dus die HD kan er af.
wink.gif
 
Love Nature zend ook in 4K uit lees ik op hun website. Zou me niets verbazen als Ziggo deze zender straks in 4K gaat toevoegen aan het zenderaanbod zodra de nieuwe 4K boxen beschikbaar komen.
 
Deze zender stond al een tijdje op het netwerk onder de noemer TEST maar dan in 4K (HEVC) vermoedelijk voor de nieuwe boxen.
 
Love Nature is een leuke zender kijk hem al langere tijd in UHD met HDR-HLG ondersteuning op mijn Oled, werkelijk prachtige natuurbeelden en documentaires.
Iemand ook een kanaal nr voor het (test) kanaal bij Ziggo, bij het zappen nog niet gevonden.
Zou trouwens hoog tijd worden dat er eindelijk eens het UHD word begonnen bij Ziggo, intussen zijn de eerste 8K toestellen beschikbaar.
Ook de komende grote finale van de US leaqe wordt met 8K kamera's opgenomen.
 
Terug
Bovenaan