Ziggo zenderaanbod - Technische wijzigingen

als ze überhaupt nog het sat-signaal gebruiken.
misschien voor een aantal zenders nog intern aanwezig als back-up, maar voor de meeste zenders is dit al lang niet meer zo.
 
Nee hoor dat hoeft niet, ze kunnen het signaal converteren van HD naar SD, misschien doen ze dat op dit moment al.
Zijn aannames of niet ga je me echt vertellen dat als ze het HD signaal aangeleverd krijgen dit naar SD gaan converteren? En dat terwijl de SD simulcast niet meer aanwezig is? Zal toch niet waar zijn he..ik bedoel je wilt als kabelaar dat HD toch de standaard is immers je wilt de best mogelijke kwaliteit voor je klanten en dan ga je een aangeleverd HD signaal naar SD omzetten?

Het gaat nog lachen worden want KPN die heeft op FTTH toch echt wel genoeg ruimte en die levert zijn klanten nog altijd de ARD en ZDF in SD aan. Maar goed dan laat KPN het wellicht zo ver komen dat de Duitsers KPN ertoe doen dwingen om voor hun klanten eindelijk dat te bieden waarvoor ze voor betalen en wat je van FTTH zeer zeker mag verwachten. Zou wat zijn als Ziggo enkel hoge kwaliteit aangeleverd krijgen_ immers SD op de SAT houden kost veel geld_ en dat Ziggo het dan weer gaat slopen..niet alweer want we hebben nog altijd de kwestie VBR. Wederom genoeg ruimte via coax vervolgens gaat Ziggo met bitrates liggen klooien.
 
Laatst bewerkt:
Ziggo zet ook 25 zenders in fZiggo om naar analoge tv en in fUPC zelfs meer, dus HD naar SD is niet zo vreemd dan.
 
Ziggo zet ook 25 zenders in fZiggo om naar analoge tv en in fUPC zelfs meer, dus HD naar SD is niet zo vreemd dan.
Vind ik wel vreemd dat je zeg maar alleen HD aangeleverd krijgt en dat vervolgens weer naar mindere kwaliteit om gaat zetten. SD kost geld en niet voor niets dat de Duitsers hier stappen in willen zetten het analoge signaal op zender houden kost ook ruimte wat voor andere zaken ingezet kan worden. Je kan het analoge niet eindeloos op de kabel willen houden al lijkt het erop dat Ziggo het de komende jaren nog steeds hardnekkig aan wilt houden terwijl je ook een keer voor digitale klanten kan kiezen die graag de best mogelijke kwaliteit willen zien. Eerst ligt Ziggo met de rade in de clinch krijgen we een hele discussie over dat "verouderde"signaal en anno 2018 is Ziggo kennelijk nog altijd bezig om het digitaal naar analoog om te zetten. Zo vind ik het ook geen goede zaak om HD naar SD om te zetten . HD is de norm en daar mag je ook voor kiezen als provider. Vindt het een goede zaak dat de ARD,ZDF hier afstand van wilt doen en begrijpelijk zoals gezegd het kost geld en ruimte. Ook op SD gebied zal je een keer stappen moeten zetten maw afstand van doen.
 
Laatst bewerkt:
officieel heeft Ziggo, alleen digitale klanten. Dus analoge klanten bestaan niet.

Ziggo lag niet met de raden in de clinch, Ziggo deed wat juist was,gewoon het bestaan ervan negeren, Ziggo hield zich zelfs gewoon aan de wet. Is zelfs nog terug te vinden op het forum.

Als Ziggo besluit om Duitse zenders als SD door te geven mag Ziggo dat gewoon,dat is niet verboden
 
Hebben we geen zak aan deze zenders, laat Ziggo maar eens met hele nieuwe zenders op de proppen komen en dan ook gelijk in HD kwaliteit gaan doorgeven want daar hebben we veel meer aan dan een zendertje waar geen zak aan is ongecodeerd door gaan geven waar niemand op zit te wachten.
 
Terug
Bovenaan