Ziggo zenderaanbod - Technische wijzigingen

Mij viel op dat op de eerste dag er nog HD in het logo stond en gisteren niet meer. Weet niet hoe het nu is.
 
Ja, de bitrate is laag... te laag.

AVC/H.264 video
include.gif
4606 kbit/s
[TBODY] [/TBODY]
 
Mythbusters zag er gewoon goed uit, ondertiteling is inderdaad blokkerig en plat gedrukt maar dat staat los van de beeldkwaliteit.

Wel of geen HD in het logo maakt niet zoveel uit, zou beter zijn als ze hem een stuk naar linksboven verplaatsen. Iets waar wel meer zenders is naar zouden moeten kijken...
 
Ik keek toevallig vandaag is naar Discovery Channel HD via de nieuwe satelliet provider Joyne, die zend met een vergelijkbaar bitrate uit als Discovery Science HD bij Ziggo en daar is het beeld een stuk beter dan bij Science. Dus wat is hier aan de hand? Ik vond het eerlijker om die vergelijking te maken dan Discovery HD bij ziggo te nemen want die heeft een veel hoger bitrate.

Als je zapt springen de tranen zowat in je ogen, zo groot is het verschil. Alleen al het science logo is niet scherp en heeft artifacten. Bij snelle bewegingen is het helemaal erg. Dat bitrate moet verder omhoog maar ik vraag me af of het niet in aanvoer al fout gaat of bij een conversie.
 
Wellicht wordt het vanuit Discovery nog geupscaled van SD naar HD? Die vergelijking is pas zinvol als Joyne ook Discovery Science in HD aanbiedt.
 
@Devil-Strike.net Misschien krijgen wij dan programma's te zien die wel over geschiedenis gaan? Ik ga er niet van uit. Wat ik wel zie aankomen, is de RTL versie van de geschiedenis.
 
Lol, ga er maar niet vanuit dan men meer geschiedenis laat zien, zal vermoedelijk gewoon zo blijven zoals het is.
 
Terug
Bovenaan