Ziggo zenderaanbod - Technische wijzigingen

Wat is dat nu weer voor achterlijk antwoord?, dat jij liever naar een 5mbit/s hd stream wilt kijken prima, maar betaal me scheel aan Ziggo en dan verwacht ik ook gewoon kwaliteit.
 
Waarom hanteert Ziggo dan eigenlijk een knijp Transport stream? Ruimte tekort op de kabel is er niet. Waarom dan niet de hoogst mogelijke kwaliteit doorgeven?
Als Ziggo niet de hoogst mogelijke kwaliteit door wilt geven moet je je altijd afvragen wat daar nu dan de reden voor kan zijn?
 
Laatst bewerkt door een moderator:
De reden waarom Ziggo iets doet kom je als klant zelden tot nooit te weten.
Dank voor je reactie.
Ik moet wel zeggen dat als Ziggo het analoge signaal afschakelt men meer van voldoende ruimte heeft op de kabel. Zelfs al zouden ze er een paar zenders afhalen zou dat al genoeg capaciteit opleveren.
Mijn mening is dan ook dat Ziggo naar de hoogst mogelijke kwaliteit zou moeten streven en dat HD de standaard is.
 
Docsis 3.1 gaat ook wat ruimte innemen. Eén van de grote redenen waarom men zenders aan het verhuizen is, om bepaalde frequenties vrij te krijgen. Althans, dat werd uitgebreid verteld op de Communitydag.
 
Zal idd met docsis3.1 temaken hebben, maar dan nog is er genoeg plek(350+Mbit/s vrij) in de bestaande dtv frequenties dat knijpen vooralsnog niet nodig hoeft tezijn.
 
Terug
Bovenaan