• Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!

Ziggo zenderaanbod - Nieuwe en gewijzigde zenders


ik snap het wel clickbait, iedereen verwacht TV zenders, ze hadden beter Ziggo breidt radioaanbod uit kunnen schrijven.
waarom je hebt toch mediabox nodig om ze te kunnen luisteren ,en zijn toch extra zenders..
 
Heeft niets met 'niet snappen' te maken... maar het ligt meer aan het verwachtingspatroon van de lezer. En ja, die clickbait... totaaltv hè... die moeten ergens inkomsten vandaan halen. Verder laat ik mij daar maar niet over uit :brullen:
 
Per 1 oktober 2018
Motorsport.tv stopt met uitzenden

Per 1 oktober is Motorsport.tv helaas gestopt met uitzenden in Nederland. Motorsport.tv verdwijnt daarmee uit ons Movies & Series XL pakket. Binnen het zenderaanbod van Ziggo blijven we een breed sportaanbod houden: op Ziggo Sport kijk je de Formule 1 op kanaal 14 en op Eurosport 1 kun je nog de MotoGP en een paar andere belangrijke motorsportevenementen zien.
Er komt dus geen andere sportzender in de plaats van Motorsport.tv. Ziggo heeft nu weer een HD kanaal om voor een andere zender te kunnen gebruiken.
 
De opmerking was meer in het algemeen. Welke zender als vervanging. Enige sportzender die ik kan bedenken is AutoMotorSport Channel HD die Canal Digitaal doorgeeft maar ken deze verder niet. Afwachten of Ziggo binnenkort nog een zender naar HD gaat opwaarderen.
 
Laatst bewerkt:
Leuk bevonden: C0re
Als het perse een sportzender moet zijn dan is er nog wel wat keus:

- Freesport HD (eng)
- Sport1 HD (dui)
- Dubai Sport HD (eng)
- Sky Sports News HD (eng en/of dui)
- Yas Sports HD (eng)
- beIN Sports HD (eng)
- KSA Sports +1 HD (eng)
- MBC Pro Sports 1, 2 en/of 3 HD (eng)
- WOW Sports TV HD (eng)
- ON Sport HD (eng)
- Abu Dhabi Sports HD (eng)

Allen FTA op de satelliet, zou misschien mogelijk zijn voor doorgifte bij Ziggo.
 
Dat zijn allemaal zenders die niet zijn gericht op de Nederlandse markt. Ook al is het ongecodeerd op de satelliet dan nog mag Ziggo deze zenders niet zo maar doorgeven.
 

OnlineGamer

Forum Member
Lid geworden
18 jan 2017
Berichten
550
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fZiggo
Meer ...
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fZiggo
Abonnee sinds (jaartal)
2000
Er komt dus geen andere sportzender in de plaats van Motorsport.tv. Ziggo heeft nu weer een HD kanaal om voor een andere zender te kunnen gebruiken.
Ziggo kan er ook voor kiezen om ZiggoSport basis een 2e kanaal te geven. Met sport die niet op ZiggoSport Totaal is, maar ook niet op andere zenders die we officieel hier zien.

Creëert Ziggo wel een exclusief Sport kanaal mee voor alle Ziggo klanten, wat geen enkele provider mag aanbieden, ook niet met het abonnement pakket van Ziggosport.
 
Qmusic Nonstop zit niet alleen in het standaard pakket, maar ook in het FTC basispakket. De andere 3 radiozenders zijn hier nog niet opgenomen in de zenderlijst.