1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Dit nieuwe forum is ontstaan door de samenvoeging van Ziggo-Gebruikers en Chelloo.
  Ontzet Notitie

Ziggo activeert geen nieuwe kaarten meer!

Discussie in 'Ziggo - Algemeen' gestart door wortellica, 8 dec 2016.

 1. JoshT1302

  JoshT1302 Forum Member

  Berichten:
  351
  In de tijd dat ik nog bij mijn ouders woonde, waren er 5 smartcards geactiveerd. En deze hadden we ook alle 5 in gebruik.

  1. TV Huiskamer
  2. Slaapkamer ouders
  3. Slaapkamer eerste kind (mijn kamer)
  4. Slaapkamer tweede kind
  5. Slaapkamer derde kind

  Mijn ouders waren van mening dat wij maar zelf moesten sparen als wij digitaal TV wilde kijken en dus zelf die TV en CI+ Module moesten kopen. Mede daarvoor stond ik op mijn 15de gewoon wekelijks het weekblad met folders rond te brengen. Met extra huren waren ze nooit akkoord gegaan. Wat dus had betekend dat ik geen digitale TV had op mijn slaapkamer. Maar gelukkig bied Ziggo dan nu wel de mogelijkheid aan om in ieder geval het basispakket ongecodeerd te bekijken.

  Tegelijkertijd betwijfel ik ook in hoeverre in deze tijd er nog vraag is naar iemand die echt 5 geactiveerde smartcards wil hebben. Bijna alle jongeren hebben wel een laptop en komen al een heel eind met ziggogo.tv op hun slaapkamer. Als ze al niet nog enkel gebruik maken van Netflix en Videoland wat eigenlijk ook voor mezelf van toepassing is.
   
 2. Parel

  Parel Forum Member

  Berichten:
  679
  Ziggo:
  Alles in 1
  Gebied:
  fZiggo
  UPC

  Ik vermoed dat UPC te veel klanten heeft, of dat ze van oud Ziggo klanten af wil.
  Meer kan ik er niet van maken, Zij hebben het voor het zeggen.

  En op kabel gebied is er geen alternatief, voorheen kon je nog verhuizen uit UPC gebied, ik denk er nu sterk over om naar Belgiƫ te verhuizen.
   
 3. martwout

  martwout Forum Member

  Berichten:
  1.337
  Re:

  Even een vraag. Ik ben bezig met een eigen woning binnen Ziggo-gebied (hypotheek moet nog rondkomen) en ben dus aan het oriƫnteren wat ik qua tv doe (buiten de wens dat daar een schotel kan hangen maar op het dak). Of ik neem Ziggo (iemand die ik ken, woont op de 3e en daar is het signaal te slecht; mijn appartement is op de 1e) of glasvezel via Xs4all (al ervaring mee). Als ik nu Ziggo zou nemen, kan ik dan b.v. 1 van de 3 smartcards afmelden via de inlog van mijn ouders en die dan met de Humax naar het andere adres meenemen en daar dan telefonisch laten registreren. Wordt dat nog geaccepteerd. Dan zou ik hem voor de 2e tv kunnen gebruiken.
   
 4. Zapp Brannigan

  Zapp Brannigan Forum Member

  Berichten:
  3.611
  Er worden geen tweedehands smartcards meer geregistreerd, wat is daar moeilijk aan te begrijpen? Wat wel werkt is de kaart gewoon meenemen en lekker op naam van je ouders laten staan, dat hoort natuurlijk niet maar werken ze met dit beleid wel in de hand.
   
 5. Gerardus

  Gerardus Forum Member

  Berichten:
  1.764
  Ziggo:
  Alles in 1
  Gebied:
  fZiggo
  En dit is nou precies de reden dat Ziggo van de smartcard af wil (moet kun je ook zeggen)
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 18 mrt 2017
 6. Eduard08

  Eduard08 Forum Member

  Berichten:
  3.372
  Nee, "Ziggo" (=UPC) wil Horizonboxen verhuren.
  Gedwongen winkelnering.

  Valt meer aan te verdienen. Gewoon.
  Oude Ziggo + UPC + Vodafone = monopolie.
   
 7. TFH

  TFH Forum Member

  Berichten:
  1.852
  Klopt helemaal.
  Onzin.
   
 8. martwout

  martwout Forum Member

  Berichten:
  1.337
  Monopolie is het niet maar in de markt is er wel weinig verschil qua aanbod en prijs. De meerderheid van de glasvezelaanbieders bied aan wat KPN doet en de prijs wijkt nauwelijks van elkaar af (even los van kortingen voor de eerste maanden). Ik heb gisteren diverse zitten bekijken en in een excel opgeschreven om te weten wat de prijzen doen.

  Normaal zou dat wel kunnen maar zij gaan met een jaar van woonplaats wijzigen dus verandert het ook. Dan wordt het dus waarschijnlijk toch glasvezel of via de Horizonbox bij Ziggo terwijl de decoder technisch in orde is.
   
 9. Tv-Kijker

  Tv-Kijker Forum Member

  Berichten:
  1.747
  Ziggo:
  Alles in 1
  Gebied:
  fZiggo

Deel Deze Pagina