1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Ontzet Notitie

PDP Identiteit niet geaccepteerd / ipohen-Ziggo

Discussie in 'Telefonie - Mobiel' gestart door stwnl, 21 feb 2016.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Goedendag, afgelopen nov/dec zijn wij met nummerbehoud overgestapt van losse Ziggo abonnementen naar een Ziggo familie abonnement. E.e.a. Is helaas niet erg soepel verlopen, facturen welke niet klopte en maar geen werkende 'mijn Ziggo' voor het beheer van de nummers en de bewaking van de kosten. Het factuur probleem is inmiddels opgelost maar vandaag in Duitseland werden wij onaagenaam verrast, geen mobiele data en niet kunnen bellen met nummers in Duitseland en Oostenrijk. Heel vervelend allemaal, we worden er pijnlijk mee geconfronteerd het afhankelijk wij inmiddels van dergelijke apparatuur en mobiele data zijn. Naast geen contact met familie en vrienden géén verkeersinformatie en géén routeplanner, geen contact met het hotel voor onderweg en op de eindbestemming.
  Op het scherm komt de melding "PDP-identiteit niet geaccepteerd". Gebeld met klantenservice (dat ging weer wel) maar verder dan het nalopen van instellingen welke allemaal goed staan kwamen wij niet. Bij Ziggo hebben zij geen idee wat dit kan zijn en wordt verwezen naar een iPhone software issue. Een dag later nogmaals gebeld met de klantenservice toen werd mij verteld dat Apple geen (geldig?) certificaat voor Ziggo heeft afgegeven. Ik zou dan zeggen dat dat dan ook voor de andere duizenden klanten van Ziggo met een iPhone zou moeten gelden en dat de helpdesk in deze vakantie tijd dan overspoeld zou moeten worden.

  Dat is echter niet wat ik er over tegenkom, dit probleem speelt bij meerdere providers en is ook bekend bij Ziggo alleen vindt daar maar eens de juiste medewerker die dit kan oplossen. Zie onderstaande url, kijk bij het berichtje van '30 maart 2014, 21:16'.

  http://ziggo-gebruikers.nl/forum/archive/index.php/t-45444.html

  In onderstaande url wordt melding gemaakt van een technisch probleem welke Daphne of Denise van telfort kunnen oplossen. Helaas heb ik de 'Daphne of Denise' van Ziggo nog niet gevonden....
  https://forum.telfort.nl/mobiel-int...t-niet-geaccepteerd-melding-37416/index3.html

  Maar uiteraard zijn de echte specialisten van Ziggo ook goed, zelf kom ik er met de klantenservice niet uit. Technische hulp is gevraagd maar een call naar de 2e lijn schijnt niet te kunnen, vandaar deze oproep.

  Aan dit familieabonnement hangen 5 simkaarten, allen iPhones (verschiilende typen) maar allen met hetzelfde probleem, wie o wie weet de oplossing en kan dit oplossen.

  Bvd
   
 2. het is een paardenmiddel, maar je zou een harde reset kunnen proberen:
  druk tegelijk op home en sleep/wake totdat je na ca 10 seconden het apple logo ziet verschijnen.
   
 3. Helaas, dar heb ik al geprobeerd maar ook dit is zonder resultaat.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina