1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Ziggo TV app wordt Horizon Go app

Discussie in 'Digitale TV - Online TV' gestart door CeeS, 17 apr 2015.

 1. Sinds 13 april 2015 kunnen bestaande Ziggo klanten ook gebruik maken van de Horizon Go app op zowel IOS en Android apparaten. De bestaande Ziggo TV app werkt ook nog steeds, maar wordt in de toekomst uitgefaseerd. Het is ook mogelijk om TV te kijken via de PC via https://www.horizon.tv/nl_nl/

  Op de PC wordt gebruik gemaakt van de Silverlight plugin. Bij diverse browsers moet je hiervoor expliciet toestemming geven. Afhankelijk van de browser kan door "rechts-klikken" op het Silverlight scherm als je dat ziet, of door accepteren van een popup. N.B. Sinds kort werkt Silverlight niet meer in de Google Chrome 64bits browser en moet je een andere browser gebruiken om te kunnen kijken op een PC. Er is een optie om Silverlight weer in te kunnen schakelen in Chrome, zie voor instructies bericht #11 in dit topic.

  Op alle versie kun je inloggen met dezelfde gegevens die je gebruikt om in te loggen op je mijn-ziggo account.

  Meer info is te vinden via deze pagina bij Ziggo
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 18 apr 2015
 2. Waarom zou ik dat nu doen. De Ziggo-app is het laatste positieve van Ziggo met de oude vertrouwde EPG die verteld welke aflevering uit welk seizoen van een serie en uit welk jaar een film is en wie de hoofdrollen vervullen. Dat hele UPC-gedoe is yakh/bah!
   
 3. Eindelijk een pc variant bij Ziggo :)

  Sent from my MI 3W using Tapatalk
   
 4. Dat is jouw mening, ik gebruikte de Horizon Go app al langer via een UPC account van een kennis en vind deze vele malen beter. Je kunt de Horizon Go app via iedere internet verbinding gebruiken, de Ziggo app alleen via een Ziggo internet verbinding (die ik niet heb). Bovendien vind ik de Ziggo app onstabiel, crasht en werkt niet onder Android 5.0 Lollipop. De Horizon Go app werkt wel onder de nieuwste Android release.
   
 5. Ik vind dat inderdaad ook een groot pluspunt.
   
 6. Zo veel hoofden zoveel zinnen, heb ik geen enkel probleem mee. Mijn grootste grief is dat ik die Horizon-shit door de strot geduwd krijg, omdat de ziggo app wordt uitgeschakeld...
   
 7. Als nu ook eens ergens aangegeven wordt dat Horizon op de pc met Chrome browser niet werkt omdat die niet met Silverlight om wil gaan, zou het een boel problemen schelen voor een heleboel mensen.
   
 8. Je kunt prima met de Chrome browser en Silverlight werken. Doe ik hier ook op meerdere pc's. Je moet alleen even toestemming geven aan de plugin om te mogen starten, dat is een beveiliging van chrome zelf. Even rechts-klikken in het Silverlight logo als daar niets lijkt te gebeuren. Dat moet je dan elke keer doen, maar je kunt ook een continue toestemming geven door in de adresbalk van Chrome op het icoontje te klikken en daar de toestemming te geven. Ook bij IE moet je toestemming geven, maar daar gaat het met een pop-up venster.

  Edit Aanvulling :
  Sinds vanmorgen werkt dat inderdaad niet meer. Blijkbaar is er een update van Chrome geweest waardoor dit niet meer ondersteund wordt in de 64Bits versie van Chrome.
  De horizon website geeft wel een pop-up waarin dat gemeld wordt :

  [​IMG]

  Zie bericht 11 verderop in dit topic voor een oplossing.
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 18 apr 2015
 9. Dat wilde ik ook zeggen.
   
 10. Ik heb de horizon Go app geinstalleerd op mijn Ipad. Ondanks dat ik ben ingelogd kan ik geen TV zender openen. De app blijft maar zoeken. Zijn er meerdere mensen die hier last van hebben? Ik heb alleen een standaard TV abonnement, maar volgens de site van Ziggo zou dit toch moeten lukken?

  Edit: ook op mijn laptop krijgt ik geen beeld via IE.
   

Deel Deze Pagina