1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Ervaringen Ziggo Replay TV

Discussie in 'Digitale TV - Mediabox (XL)' gestart door CeeS, 17 apr 2015.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Wie heeft er al ervaringen met Ziggo Replay TV ?

  Graag reactie zoals:
  - Welke kanalen kun je kijken ?
  - Tot hoe lang terug voor welk kanaal ?
  - Zijn alleen bepaalde programma's te zien of is het een 24/7 opname van de zender die je terug kunt kijken
  - Wat werkt goed, en wat valt tegen ?
  - Andere zaken die je opgevallen zijn of interessant zijn
   
 2. De kwaliteit is super, dezelfde als de normale live tv streams. Je kunt het zo goed als direct terugkijken.

  NPO zenders kun je doorspoelen, RTL en SBS zenders niet. Nadeel daarvan is dat de programma's niet op aanvang beginnen, maar Ziggo neemt op vanaf precies 20:30 (bijvoorbeeld), terwijl het programma pas om 20:32 begint door uitloop, reclame etc.
   
 3. Zie je alleen de programma's of wordt de stream als het ware continue opgenomen zodat je ook de herhalingen van programma's ziet of moet je die op hun originele tijd terugvinden?
   
 4. Je kunt in de EPG 7 dagen terugbladeren. Daarbij kun je precies zien welke programma's terug te kijken zijn. In principe zijn dat alle programma's van de eerste 10 NL kanalen (Fox nog niet lijkt), aangevuld met de NPO extra kanalen en een boel andere extra kanalen zoals de discovery varianten, 24 kitchen, aantal muziekzenders, sportzenders, aantal kidskanalen, comedy central, kortom een behoorlijk ruime keuze. Wel ontbreken de buitenlandse kanalen zoals VRT en BBC. Waarschijnlijk een rechtenissue.

  Afspelen is dus niets anders dan programma zoeken in epg of via zoekoptie (handig zo'n toetsenbord op de afstandsbediening :) ) en starten maar.

  Af en toe staat er een blok tussen wat niet beschikbaar is voor reply, maar >98% wel. doorspoelen gaat dus niet bij rtl en sbs, maar wel gewoon bij de npo kanalen.

  Deze dienst staat dus los van de tv-gemist die ernaast bestaat met veel minder content die 10 dagen terug te kijken is.

  Ook herhalingen staan er. Ik ga er van uit dat alle streams gewoon continue worden opgenomen.....
   
 5. Herhalingen zijn niet altijd terug te kijken. Afgelopen vrijdag was het Schaep Ahoy op TV. Een herhaling van de zaterdag ervoor. De herhaling was niet opnieuw te starten/terug te kijken. Je moest de originele uitzending hebben om terug te kunnen kijken. Daarna was DWDD van de week ook vaak niet terug te kijken. Of het heeft met de fusie te maken òf er zijn nog wat glitches in het aanbod.
   
 6. Soms is Replay TV (zoals nu) helemaal niet beschikbaar.
  Je kunt helemaal niet terug met het pijltje naar links omdat er niets staat. Als je een hele dag terugspringt met het witte knopje linksonder, dan krijg je overal te zien dat de programma's niet beschikbaar zijn, zelfs niet NPO en RTL zenders!

  Lekker dan, denk je ach ik hoef het niet op te nemen, want ik kijk wel via Replay TV, werkt het niet.
  Volgende keer voor de zekerheid toch maar opnemen dus!
   
 7. Net zoals met opnames die fout kunnen gaan, kan het ook fout gaan met Replay TV. Er kan altijd een storing zijn... het is geen garantie.

  [sarcasme]O nee, dat mag natuurlijk niet bij providers.[/sarcasme]
   
 8. Krijg ook niet altijd dezelfde info, soms staat er een specifiek programma op niet beschikbaar en als je dan uit de EPG gaat en opnieuw er in dan opeens weer wel. Daarnaast kennelijk ook voor specifieke programma's: Op Discovery staan bijvoorbeeld afleveringen Mythbusters standaard op niet beschikbaar. Er zijn kennelijk ook specifieke afspraken over rechten voor individuele programmas.
   
 9. Dit dus.
  Kunnen ze het niet zo maken, dat:
  -je alles kunt doorspoelen,behalve de reclame
  -het platform onthoudt dat je van een programma de reclame al gezien hebt en bij de tweede keer kijken wel de reclame kunt doorspoelen
  -herintroductie van PDC van vroeger zodat het het startmoment ook echt klopt
   
 10. Replay tv

  Ziggo beloofd om alles terug te kunnen kijken
  dit gaat echter nooit lukken denk ik
  rtl en sbs6 hebben programma's waar teveel rechten op staan en mogen dan niet meer terug gekeken worden zonder te betalen
  zo kun je wel alles terug kijken via tv gemist (betaald) maar nooit met replay tv Ziggo maakt ons dus blij met een dode mus
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina