1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Dit nieuwe forum is ontstaan door de samenvoeging van Ziggo-Gebruikers en Chelloo.
  Ontzet Notitie

Webspace overzicht gebruikers

Discussie in 'Internet - Algemeen' gestart door marcedwin, 13 jul 2014.

Niet open voor verdere reacties.
 1. marcedwin

  marcedwin Forum Member

  Berichten:
  461
  Je kan je webspace indelingen in een rubriek en 'm een titel meegeven. Maar waar vind ik die index (overzicht) van al die gebruikers?


  ****************************************************
  Je kunt je website meer bekendheid geven door deze op te nemen in index van pagina's die door klanten van Ziggo zijn gemaakt.


  ****************************************************
  Instellen categorie

  Je kunt je website op laten nemen in de index van Ziggo-pagina's. De categorie waartoe je website behoort kies je uit de onderstaande lijst. Ook moet je hier een titel voor je website opgeven. Je website kan maar in 1 categorie opgenomen worden.
  Het duurt ongeveer een dag voordat je website in de index verschijnt.
  Je kunt er ook voor kiezen om je website niet op te nemen in de index. Laat dan de categorie staan op '-- niet in de lijst --'. Dit geldt ook als je later je website uit de index wilt verwijderen.
  Om je categorie te wijzigen moet je zowel de categorie als de titel invoeren. Dit is omdat beiden overschreven worden in de database. Vul je geen titel in dan komt je website zonder titel in de index.
   
 2. Brasse-Limburg

  Brasse-Limburg Forum Member

  Berichten:
  8
  Dat overzicht had je ooit, bij @Home. Volgens mij is het gewoon afgeschaft, want ik kon het onlangs ook niet meer vinden.
  Er wordt door Ziggo geen enkele aandacht gegeven aan de webspace, en ik heb gehoord dat ze het binnenkort zelfs willen opheffen! (Zie het topic dat ik vanavond heb aangemaakt).
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina