1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

webspace is ineens niet meer te beheren

Discussie in 'Internet - Algemeen' gestart door els!, 12 mei 2014.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Heb je al geprobeerd om het bestand eerst te bewerken en daarna pas met FileZilla te uploaden naar de webspace omgeving? Dus voor openen van FileZilla het bestand bewerken, daarna pas FileZilla openen en het bestand uploaden naar de webspace. Hoor graag of dit geholpen heeft.

  Groet,

  Jelle
   
 2. filezilla: DDE execute request failed

  Hallo Jelle, ik heb gedaan wat jij voorstelde: eerst bewerken, dan pas Filezilla openen en uploaden. Maar ook dat werkt niet. Ik blijf de melding (zie onderwerp) krijgen. Als ik de webpagina wil bekijken, krijg ik nu ook steeds de melding: Deze webpagina wordt door Internet Explorer beperkt in het uitvoeren van scripts of ActiveX-besturingselementen. Als ik dan klik op GEBLOKKEERDE INHOUDEN WEERGEVEN krijg ik een melding dat deze pagina niet beschikbaar is.
  Als ik Filezilla wil afsluiten, krijg ik steeds te zien dat er nog een bestand wordt bewerkt en dat deze wijziging verloren gaat als ik het programma afsluit. En toch geeft Filezilla steeds aan dat de overdracht succesvol is geweest!
  Heb je nog andere suggesties?
   
 3. Zelf heb ik ooit meegemaakt, dat ik éérst mijn index.html moest verwijderen van mijn website.
  En dan de nieuwe bewerkte index.hmtl, die op mijn pc staat, uploaden naar de webspace.

  Misschien dat dat wel werkt :wink:

  Tegenwoordig gebruik ik Firefox met de add-on Fireftp.
  Zoals in bericht 3 hierboven werd aangegeven, werkt perfect.
   
 4. filezilla:DDE execute request failed

  Hallo Manolito, ik ben er inmiddels achter dat downloaden geen enkel probleem is, maar dat uploaden ABSOLUUT NIET WERKT. Dus ik durf echt geen enkel bestand in de webspace te deleten, want dan kan ik het niet meer terugplaatsen. Nu staat mijn website in elk geval nog online (zonder updates, maar ja)
  Ik heb het uploaden ook al geprobeerd met GOOGLE CHROME, maar dan zijn de bestanden op de webspace niet eens meer te bekijken, dus die heb ik weer snel omgezet naar internet explorer.

  Ik ben inmiddels ook een foto kwijt op een pagina van mijn website. En ik heb dat wel alweer hersteld in mijn backup op de harde schijf (en linkerscherm Filezilla), maar ja... ik kan nog steeds niet uploaden :oops:. Dus ik geef de moed op. Ik weet het echt niet meer...

  IS ER IEMAND DIE ME KAN VERTELLEN WAAROM UPLOADEN NIET WERKT?
   
 5. uploaden naar webspace lukt niet

  Het uploaden van bestanden naar mijn ZIGGO webspace wil nog altijd niet lukken! Downloaden is geen enkel probleem met Filezilla, maar uploaden gaat op geen enkele manier. Terwijl onderaan het scherm steeds opnieuw de boodschap verschijnt dat de overdracht succesvol is geweest....

  WIE KAN MIJ UITLEGGEN WAT HIER FOUT GAAT?
   
 6. Is de ziggo ftp niet ook gewoon via de Windows verkenner te benaderen? Dat werkt wellicht nog makkelijker.
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 20 mei 2014
 7. Is je webspace niet vol? Maximum ruimte bereikt?
  En je probeert niet toevallig het betreffende bestand te kopiëren naar de webspace, terwijl het nog geopend is in Word? Eerst bestand opslaan en Word afsluiten, dan pas kopieren.
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 20 mei 2014
 8. uploaden lukt inmiddels , maar afbeeldingen niet

  Hallo Netjak, na toch weer héél lang zoeken op internet, uiteindelijk de oplossing gevonden: in Filezilla via Edit -> Filetypes -> Binary instellen i.p.v. Auto!
  Toen ging het uploaden ineens wel!

  Maar dan weer het volgende probleem: de afbeeldingen gaan niet allemaal mee. Ook weer zo vreemd! Waarom de bestaande afbeeldingen (die al langer op mijn website staan) wel, maar de nieuw ingevoegde (en ook opgeslagen) afbeeldingen niet! Word was gewoon afgesloten, dus daar kan dat niet aan liggen. Dus daar moet ik ook weer een antwoord op vinden. Ik zie wel dat het aantal bits in beide schermen (HDD + webspace) nu hetzelfde is, maar de afbeelding kan niet worden getoond. Weet jij daar misschien ook een oplossing/reden voor? Het zijn gewoon allemaal JPEG-bestandjes, dus daar is geen verschil in.

  Groeten van Els
   
 9. Hoi Els, download zo'n foute foto's eens terug naar de HDD. Is die dan wel te bekijken met je fotoviewer? En kun je die foute foto wel in de browser bekijken als die op de HDD staat? Met file://c:\mapnaam\fotonaam.jpg
  Blijkbaar gaat er dan toch iets fout bij het uploaden. Binair filetype is altijd OK.

  Foto's zijn tegenwoordig al gauw 3 MB groot, en met een webspace van 25 MB (Ai1-basis) is bij 8 zo'n foto's de ruimte al vol. Vandaar mijn vraag of de webspace niet gewoon vol is. Ook het prive gedeelte van de webspace telt mee bij het bepalen van de 25 MB grens. Het kan best zijn dat hij dan maar een halve foto uploadt en dan afbreekt maar wel het correcte aantal bits aangeeft. Daarom foto's altijd reduceren voordat ze geupload en op het web getoond worden naar bv 480x640 en iets van 200K of zo. Met Picasa kun je verkleinen bijvoorbeeld.
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 21 mei 2014
 10. andere browser

  Hallo Netjak, ik ben inmiddels weer een klein stapje verder. De afbeeldingen die ik op mijn website heb staan zijn allemaal verkleind, dus daar ligt het probleem niet aan. Ook de webspace is volgens mij nog niet vol. Maar.....
  ... ik heb net ontdekt dat als ik mijn eigen website open met Internet Explorer de "oude versie" van mijn website opent (inclusief oude afbeelding die ik wilde verwijderen), maar als ik de website open met Google Chrome wel gewoon de nieuwe, gewijzigde versie verschijnt (dus inclusief de gewijzigde afbeelding)! Echt heel erg vreemd!
  Het gekke is ook dat ik de oude afbeelding inmiddels van mijn HDD heb gewist + van de webspace. Dus die afbeelding is gewoon helemaal niet meer beschikbaar. Hoe kan Internet Explorer dat dan niet verwerken?
  Heb jij daar ook nog een tip voor?
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina