Veilig Internetten (tips)

Zoals aangegeven in de tekst:

Er is maar 1 proggie wat je nodig hebt imo, en dat is HitMan Pro

Samen met Norton Internet Security en firefox ben je nagenoeg bevrijd van die ellende.

Tis nog een NL proggie ook! :)
 
'Windows update' wil Trojaans paard installeren

Volgens experts van beveiligingsbedrijf Websense is er onlangs een zogeheten spamrun geweest met een spoofmailtje waarin internetters wordt aangeraden hun Windows-software te updaten. Het mailtje lijkt afkomstig te zijn van Microsoft en probeert de internetters naar de Microsoft Update-site te leiden.

Alle gebruikers hier zijn natuurlijk te slim om daar in te trappen, maar toch ... ;)

Hier het verhaal op Webwereld.
 
Met een beetje logisch nadenken kom je een heel eind :D Gewoon geen bijlagen openen van mensen die je niet kent; en om de zoveel tijd ff een online scan doen, of je installeert een AV-programmaatje....dat mensen daar nog intrappen...mails die komen van Microsoft waar mensen dan op klikken enzo :-)
 
Ja, met een beetje nadenken kom je wel ergens maar zeker geen eind! Als je zonder een anti-spyware tool surft zit je bak binnen de kortste keren vol met spyware.
Heb ooit even zonder firewall/anit-virus op internet gezeten, binnen no-time bak vol met spamzooi! Als ik in mijn router kijk komen er om de 20-30sec wel portscans voorbij...de hele dag door!
Gelukkig blokt de router alles. Ik gebruik Pestpatrol en AVG....perfect combi en gewoon regelmatig updaten....
 
Daar heb je wel gelijk in, Villa, ik heb eens een Win2k server aan internet gehangen en 12 minuten later zat het eerste virus erop ;D
Onze machines draaien NAV Corporate en AdAware SE tegen spyware.....mijn broertje daarentegen zweert bij online scans gebruikt geen spyware detectie proggies en AV op zijn machine; want hij is als de dood dat z'n pc dan trager loopt; en dat met 1 Gig RAM O0
 
een test te lezen op rtl-z waaruit blijkt dat de anti-spware van microsoft het beste is(verwijderd zo'n 90%),en het programma hitman-pro als 2de uit de test komt(verwijderd zo'n 80%).
verbaasd me een beetje want als je het aanbod programma's ziet voor spyware removal en de prijzen daarvan zijn het juist 2 progaramma's(die je naar mijn weten niet kan kopen)er als beste uit komen,al is een is een donatie aan hit man pro ook een vorm van betalen,zijn er nog mensen die goede ervaringen hebben met andere programma's en zoja laat het eens weten misschien dat er andere er hun voordeel mee kunnen doen
thx
 
Terug
Bovenaan