• Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!

Humax iHDR-5200 HUMAX 5200 geeft "geen signaal" op Samsung TV


Status
Niet open voor verdere reacties.

tunetulp

New Member
Lid geworden
4 nov 2012
Berichten
4
#1
Ik heb mijn HUMAX 5200C aangesloten op een Samsung UE40B6000VP TV via de HDMI poort.
Als de TV even op standby wordt gezet en daarna weer aan (terwijl de HUMAX gewoon aan blijft staan) dan verschijnt de melding "geen signaal".
Pas na het herstarten van de Humax krijg je weer gewoon beeld. Behoorlijk hinderlijk allemaal (mede omdat de HUMAX aardig wat tijd nodig heeft om op te starten).
Is dit probleem bekend, en zo ja heeft iemand een remedie?
 

iRuud

Forum Member
Lid geworden
18 feb 2010
Berichten
399
#2
Als je het forum doorgelezen had, had je gezien dat het een 'known problem' is en dat er nog geen oplossing voor is.

(Anders dan een nieuwe TV kopen)
 

OmeJoop

Forum Member
Lid geworden
18 mei 2008
Berichten
91
#3
paar keer v-mode op humax a.b. was het geloof ik indrukken en je hebt weer beeld zonder opnieuw op te hoeven starten... wordt als het goed is opgelost met komende interactieve update? :thumb up:
 

musicfreak2005

Forum Member
Lid geworden
27 aug 2008
Berichten
275
#4
paar keer v-mode op humax a.b. was het geloof ik indrukken en je hebt weer beeld zonder opnieuw op te hoeven starten... wordt als het goed is opgelost met komende interactieve update? :thumb up:
Dit werkt bij mij niet met de knoppen. Alleen Humax uit en weer aan heeft resultaat.
 

musicfreak2005

Forum Member
Lid geworden
27 aug 2008
Berichten
275
#5
Ik heb mijn HUMAX 5200C aangesloten op een Samsung UE40B6000VP TV via de HDMI poort.
Als de TV even op standby wordt gezet en daarna weer aan (terwijl de HUMAX gewoon aan blijft staan) dan verschijnt de melding "geen signaal".
Pas na het herstarten van de Humax krijg je weer gewoon beeld. Behoorlijk hinderlijk allemaal (mede omdat de HUMAX aardig wat tijd nodig heeft om op te starten).
Is dit probleem bekend, en zo ja heeft iemand een remedie?
Heb je energiebesparing op AAN (geen klokje op display in standby) staan? Zet hem dan op UIT (klokje op display in standby) en het opstarten gaat stukken sneller.
 
Topicstarter
Topicstarter
T

tunetulp

New Member
Lid geworden
4 nov 2012
Berichten
4
#7
Dank alvast voor de huidige reacties. Sorry, had inderdaad kunnen zien dat het een bekend euvel is (maar desalnietemin wel een erg vervelende).
Heb de humax nu niet meer op de bespaarstand staan, hij start dan inderdaad sneller op.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.