1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Algemene snelheid Ubee modem?

Discussie in 'Internet - Algemeen' gestart door vegadesigns, 11 okt 2010.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Dag beste lotgenoten,

  Mijn vraag is: welke snelheid behalen jullie over het algemeen (over de dag) met het Ubee modem, en dan met name de alles-in-1-extra.
  Ben erg benieuwd daar ik hier (3769) in Soesterberg niet verder kom dan 24-25 mb down, bekabeld. Soms even na een modem-reset dat ik tegen de 50 aan kom maar verder echt niet, laat staan in de buurt van de 120mb/s die ik volgens Ziggo moet hebben!
  Ziggo laat het na om een zinnig antwoord te geven, de uitweg dat er problemen zijn met het Ubee modem maar dat dit binnenkort opgelost is hoor ik al ruim een jaar. Met download dan, want de upload van 10mb/s haal ik makkelijk. Restitutie krijg ik pas als het probleem opgelost is. Goeie bedrijfsvoering! Iemand andere ervaringen met Ziggo? Hoor het graag van jullie!


  [​IMG]
   
 2. Als je mij een PM stuurt met postcode + huisnummer zal ik kijken wat ik voor je kan doen.
   
 3. Yep!

  Ik krijg nu op aie-extra een down van tussen de 63 en 70mb, maar dat verschilt ontzettend over de dag. Gisteravond zat ik op 48.. Volgens de helpdesk zijn er nog steeds problemen met het Ubee modem? Dat duurt dan al een jaar intussen. Ik kan ook nog steeds geen klacht indienen of een verzoek om restitutie, omdat de klacht nog niet opgelost is. VREEMD.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina