1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
    Verberg deze melding

NED1 en NED2 geven E52 (Geen signaal)

Discussie in 'Digitale TV - Algemeen' gestart door Marzzz, 1 dec 2009.

Niet open voor verdere reacties.
  1. Hoi lotgenoten :mrgreen:

    ik heb sinds een kleine 2 maanden de CISCO HD PVR ontvanger. Op zich werkt het allemaal prima. Ik heb goeie coax-kabels etc. gekocht, maar NED 1 en NED2 geven een E52 "geen signaal" melding. NED3 (HD) doet het wél perfect! Net als de rest trouwens, hoewel Film1 en film 1.2 soms ook volledig gescrambled zijn (Film 1.6 HD is trouwens altijd perfect!).
    Op kanaal 71 en 72 zitten de "gewone" versies van NED1 en NED2 en die doen het wél goed............:?:?
    Als ik dus ga zappen vanaf NED1 naar de rest, dan moet ik van 71, 72, naar 3 en dan gewoon verder naar 4, 5, etc.

    Heeft iemand een tip?
    :?::!::?:

    Groet,

    Marzzz
     
  2. Ned 1-2 HD worden op dezelfde frequentie uitgezonden(824 Mhz meen ik), Ned 3 op een aparte frequentie (836 Mhz), vermoedelijk is er bij jou een apparaat wat een storing veroorzaakt op je coax kabel op de frequentie van ned 1-2. Je geeft aan dat je een goede coax kabel hebt aangeschaft, je verteld alleen niet wat voor een. Zit het kabel keurmerk op de kabel?
    Het zelfde verhaal geldt eigenlijk voor je film kanalen echter heb je hier gelukkig wel beeld maar scrambled zeg je. Als je afstemt op 1 van de filmkanalen waar je dit hebt kun je door naar menu-instellingen-info zien wat de ber-waarde (bit error rate) doet, deze moet op 0 staan. Zie je deze verspringen dan weet je dat er iets op je kabel stoort.

    Succes.
     
  3. hetzelfde probleem

    Dag,

    Ik heb exact hetzelfde probleem.
    Monteur is er al 3 uur mee bezig geweest, maar krijgt het probleem nog niet verholpen.
    Heb een nieuwe cisco getest, maar ook zonder resultaat.
    Ben benieuwd of hier een oplossing voor gevonden is.
     
  4. Ik had het probleem ook en zelf opgelost...... het bleek dat mijn antenne versterker de 824 Mhz overstuurde. Gelukkig is het een professionele WISI versterker welke geheel regelbaar is. Door het iets terugdraaien van de versterking was het probleem opgelost.

    ==> wellicht dus checken of je signaal achter een versterker zit
     
  5. ITV: Wel Ned. 3 HD, geen Ned. 1 en 2

    Hoi,

    Zoals in het onderwerp al staat: ik krijg Ned. 3 wel in HD binnen, maar Ned. 1 en 2 niet...
    Helpdesk says: ligt aan je kabels, maar ik hoor hier op 't werk dat er een landelijke storing is (die ik nergens kan vinden).

    Weet iemand meer?
     
  6. Zit ook in Veenendaal en net even Van Wakeren gebeld, zeggen dat het een landelijke storing is.
     
  7. Kan dit (terugdraaien) van je signaal ook met die meegeleverde signaalversterker? (andere uitgaande poort kiezen)
     
  8. Ik heb precies hetzelfde probleem. Waardeloos zappen zo :? heeft iemand een oplossing?
     
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina