1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Philips 37pfl8404H en CI

Discussie in 'Digitale TV - DVB-C en CI+' gestart door MrBas, 1 dec 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Hallo,
  Ik ga een Philips 37pfl8404H kopen en lees dat deze tv (en volgens mij alle philips) niet gecertificeerd zijn en dus niet werken met de ci module. (officieel)
  Aan de andere kant lees ik ook vaak berichten van gebruikers waarbij het wel werkt. Ik zie door de bomen het bos niet meer. Oja philips vermeld wel het logo in hun brochures en na bellen krijg ik de melding dat ze ermee bezig zijn. Wat zijn de laatste ontwikkelingen en heeft iemand hier ervaring mee?
  mvg Bas
   
 2. Ik heb recent een 32pfl8404h aangeschaft wat dezelfde tv is met een iets kleiner paneel.

  De firmware die nu op de modellen in de winkel staat zal waarschijnlijk niet toerijkend zijn. Download de nieuwe van de philips website, update je tv en installeer daarna de module volgens de handleiding.

  Vervolgens zul je, waarschijnlijk net als ik, tot de conclusie komen dat 'ie misschien niet gecertificeerd is maar dat het allemaal prima werkt.
   
 3. Vandaag in een HiFi zaak geweest en personeel heeft mij erop gewezen dat de laatste firmware .066 toereikend moet zijn om (alle) PFL8404`s digitaal (HD) te laten draaien en volledig CI afhankelijk werkt !
  Hiep Hiep Hoera !

  Eindelijk (hoop ik, heb echter nog steeds mijn reserves, eerst zien !)
   
 4. MrBas, CAM van Ziggo gaat werken in deze 8404 Philips, mits de laatste firmware. Heb zelf de 42pfl8404H en werkt als een t:censored:t.
   
 5. Overigens die CAM van Ziggo, is die alleen te bestellen BIJ Ziggo of ook bijv bij Correct Rotterdam of andere Sat`s zaken ? En welk merk CI houder is dat ?
   
 6. Ook bij andere zaken. CI houder? Wat bedoel je?
   
 7. Waar de smartcard van Ziggo ingeschoven wordt !
   
 8. Bedankt Schenk, Ik ga nu ook voor de 42pfl8404h (jammer dat ze bijna nergens leverbaar zijn op dit moment :rolleyes:). Bedankt voor je (jullie) positieve info!:applause: En ik schaf die CI+ module aan ! (scheelt toch weer €125 met de HDTV)

  Heb nog een jvc home cinema set uit 2004 met alleen scart. Weten jullie of dat werkt en een acceptabele weergave brengt

  grtz MrB
   
 9. Gewoon proberen zou ik zeggen.
  Ik heb er zelf een goeie DVD speler aanhangen, via Scart aangesloten. Dat geeft een redelijk goed beeld, maar niet van het HD niveau zoals je de HD zenders ontvangt.
  Hetzelfde geldt voor de Sat-STB die ik via Scart aangesloten heb. Duidelijk minder dan de TV zelf.

  Groet,
  JW
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina