1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Ziggo winnaar HME award

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door Saywhat, 30 nov 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. De Winnaars van de HME AWARDS 2009!

  Ruim 6.000 lezers van bladen en websites als Computer Idee, PCM, PC Consument, HET, Power Unlimited, [N]GAMER en Telegraaf Digitaal hebben de afgelopen maand gestemd op hun favoriete merken. De populairste merken hebben een HME Award in de categorieën PC, Home Entertainment en Games gewonnen.

  De HME Awards worden op vrijdag 27 november, aan het einde van de eerste HME-beursdag, in de Jaarbeurs te Utrecht uitgereikt. Naast de uitreiking van de verschillende HME Awards wordt op deze avond ook bekend gemaakt, welk bedrijf de winnaar is van de prestigieuze award. Telegraaf Digitaal HME2009 Award. Dit is de publieksprijs voor het beste Home Multimedia Entertainment merk van 2009.

  Beste provider | Ziggo


  bron
   
 2. Van schrik heb ik net wat bier gemorst. :):cool::mrgreen:
   
 3. lijkt of terecht gezien de solide producten en uitstekende service die Ziggo levert...
  Mozilla/5.0 (SymbianOS/9.2; U; Series60/3.1 NokiaN95_8GB/15.0.015; Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 ) AppleWebKit/413 (KHTML, like Gecko) Safari/413
   
 4. Hahaha ja dit is weer eens wat anders na alle negatieve publiciteit! :grin:
   
 5. :mrgreen::thumb up::oyeah:
   
 6. 6000 lezers, moet dat representatief zijn?
  Nee, ik dacht het niet.
   
 7. ik snap je punt, maar waarom is dit dan anders dan wanneer het over negatief nieuws gaat? Denk eens aan welk getal er voor de radar klachten stond...
   
 8. Heel netjes gezegd. 6000 is niets maar 2500 radar klachten wel? ;)
   
 9. Dit soort tegenstellingen houd je toch altijd? Als Ziggo bijvoorbeeld als eerste uit een één of andere test van de Consumentenbond komt dan staat dat nieuws breed uitgemeten op de website van Ziggo. Komt Ziggo echter bij een andere test van diezelfde Consumentenbond als slechtste uit de bus, dan vind je daar begrijpelijk niets van terug op de Ziggo website. Wordt zo'n minder prettige uitslag voor Ziggo echter hier op dit forum aangekaart, dan vallen de Ziggo liefhebbers over elkaar heen om aan te geven hoe slecht de testen van de Consumentenbond wel niet zijn.

  Vraag aan iemand die niet de door Ziggo beloofde Internet snelheid weet te behalen en die persoon zal de titel Beste provider niet terecht vinden. Een logische reactie, net zo goed dat het logisch is dat iemand zonder problemen de titel wel terecht vindt.
   
 10. Spijker volledig op zijn kop! :thumb up:
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina