1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Kortstondige freezes met Humax IR-FOX C weer terug?

Discussie in 'Digitale TV - Algemeen' gestart door ArChie, 28 nov 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ik zap net langs Het Gesprek en het valt mij op dat er sprake is van kortstondige freezes op dit kanaal. Toevallig belt een familie lid met dezelfde ontvanger in Ziggo/Multikabel gebied en die neemt dezelfde freezes waar op dit kanaal. Het Gesprek zit in Transport Stream 25 op 794.75 MHz in Ziggo/Multikabel gebied samen met de volgende kanalen:
  • Spirit 24
  • Eurosport HD
  • X-MO
  • OUTTV
  • Het Gesprek

  Geen van de overige genoemde kanalen zit in mijn pakket, dus ik kan niet controleren of alle kanalen, m.u.v. Eurosport HD natuurlijk, dergelijke freezes tonen op de Humax IR-FOX C. Is het irritante freezes probleem op alle kanalen in een Transport Stream dat zich alleen voordoet met de Humax IR-FOX C weer terug? Ik had eigenlijk gehoopt dat daar nu wel eens een keer een firmware update voor zou zijn op de apparatuur van Ziggo zodat dit nooit meer voorkomt.

  Kan iemand met een Humax IR-FOX C in Ziggo/Multikabel gebied valideren of die freezes zich ook voordoen op één of meer van de andere genoemde kanalen?
   
 2. X MO, en Eurosport HD kan ik niet ontvangen met de fox, op de andere zenders vertoont zich inderdaad af en toe een hinderlijke freeze.
   
 3. Die toegezegde signaal monitoring in Ziggo/Multikabel gebied is kennelijk nog steeds niet gerealiseerd. Vanavond weer haperingen om de zoveel seconden met de Humax IR-FOX C in Transport Stream 12 op de 546.75 MHz. Daarin zitten de volgende kanalen:
  • BBC World News
  • CNN International
  • Discovery Channel
  • TV Flevoland
  • Eurosport

  En Nederland 3 HD, maar dat kanaal is uiteraard niet weer te geven met de Humax IR-FOX C.
   
 4. Ze zijn bij Ziggo/Casema kennelijk weer vergeten hoe ze dit haperingen probleem moeten oplossen. De freezes op de genoemde kanalen zijn er namelijk ook vanavond nog steeds. Kijken hoe lang het deze keer weer moet gaan duren totdat ze het oplossen. Dagen? Weken?
   
 5. Ik kwam tot de ontdekking dat mijn opname gisteren van Discovery vol zat met haperingen. Van iemand met een Samsung heb ik te horen gekregen dat hij geen last had van storingen dus die Humax moet een keer onder handen genomen worden. Ik wil Ziggo best bellen maar ik ben bang dat ik in het traject van resetten met en zonder smartcard terecht ga komen.
   
 6. Jij ontdekte het op een opname, maar heb je het dan wel over een Humax IR Fox en niet een andere Humax?
   
 7. RJMulder heeft de Humax IR-FOX C in zijn profiel staan en heeft het over die Humax in relatie tot dit topic, dus ga ik er vanuit dat hij het ook over de Humax IR-FOX C heeft.
   
 8. dick360

  dick360 Forum Member

  Berichten:
  188
  Ziggo:
  Alles in 1
  Gebied:
  fZiggo
  Meer..
  Locatie:
  Nootdorp / ZIGGO
  Lid geworden:
  17 mei 2008
  Freezes Humax IR-Fox

  Is het misschien ook mogelijk dat deze freezes" ook de timerinstellingen beinvloed,daar dit ook regelmatig fout gaat?? (lijkt toch op een
  meegestuurd signaal probleem??) :giveup:
   
 9. Wellicht wat verwarrend maar ik had iets opgenomen vanaf de Humax. Ik heb een losse harddiskrecorder erachter zitten. Ik heb inderdaad een IR-FOX-C.
   
 10. Dick360, in deze sectie kun je daar het eea over teruglezen http://ziggo-gebruikers.nl/forum/forumdisplay.php?f=75 over dat de tijd verkeerd loopt en de EPG traag is. Het zou misschien ook nog kunnen dat het haperen van oa Discovery er wat mee heeft te maken. Mensen met de Samsungs in de buurt hoor ik nooit over haperen en dat de tijd verkeerd loopt.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina