1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Twee afstandsbedieningen???

Discussie in 'Ziggo - Algemeen' gestart door VideJo, 28 nov 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ik zit al bijna in de kruipruimte. Om alle verlengingen en splitsers er uit te halen en om de coax eindelijk maar eens naar de meterkast te leiden. Dan kan ik de ommanteling van de coax ook gelijk aarden.
  Ja, krijgen is er tegenwoordig niet meer bij he? maar als je geen korting vraagt bij de BCC, dan krijg je de Smartcard voor niks. Wedden?
   
 2. Nu wilde ik niet alles vragen, waar ik nog nooit van heb gehoord, dus heb ik de zoekfunctie ingezet om te vinden wat een AOP is. Niet gevonden. Wellicht te kort voor een zoekterm.
  Ik neem aan, dat iemand mij de hele woorden van die afkorting kan geven.
  Newbee . . .
   
 3. GolfTouch

  GolfTouch Forum Member

  Het AOP (abonnee overname punt) is de plaats waar de kabel van Ziggo (groene kabel) je woning binnenkomt. Vaak in de meterkast of bv woonkamer. Op deze kabel zit de wandcontactdoos.

  Hierbij een link waar je wat afbeeldingen kunt zien:
  http://ziggo-gebruikers.nl/forum/showthread.php?p=152044#post152044
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 28 nov 2009
 4. Ja, nee, ik woon in een huis van 1978 en toen werden de coax kabels nog onder de grond gelaten. Ze komen pas bovengronds in de huiskamer. Dus moet ik die groene kabel in de kruipruimte afkappen en naar een plaats in de meterkast voeren, alwaar het AOP zal komen. Vandaar zal ik de diverse aftakkingen dus weer door moeten voeren naar de benodigde plaatsen.
  Je zal maar te oud zijn om dat te doen . . . of niet technisch . . . die monteur van Ziggo die gaat toch niet de kruipruimte in? En nieuwe kabels trekken zal hij zeker niet doen. Ben je als minderbedeelde toch minder bedeeld.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina