1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

3FM Serious Request 2009

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door mseegers, 27 nov 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Weet iemand of 3FM Seriuos Request dit jaar weer te zien is bij Ziggo? Vorig jaar waren ze sponsor, maar ik zie ze nu (nog) niet op de lijst staan.
   
 2. Volgens de website van 3fm serious request wordt het live uitgezonden op digitaal kanaal 101tv dus zul je het zo ie zo kunnen volgen.
   
 3. Ja, maar die zender zit niet in het standaardpakket. Vorig jaar kregen we die zender wel als extraatje door.
   
 4. Op het Etalagekanaal dit jaar geen 3FM Serious Request (Glazen Huis):

  In december is FOXLife Zender van de Maand en daarom biedt Ziggo de zender op proef aan voor alle digitale televisie abonnees. Ga naar kanaal 13 en maak kennis met FOXLife!

  Bron: https://www.ziggo.nl/#producten/televisie/nieuws
   
 5. Vorige jaar was er in December nog geen Digitaal Etalagekanaal toen zat Serious Request dus ook niet op kanaal 13, we zijn pas gestart met het digitale Etalagekanaal begin dit jaar. M.b.t. Serious Request dat start pas over 3 weken.....even geduld dus nog:wink:
   
 6. In ieder geval is er in Casema gebied analoog altijd al een etalagekanaal geweest. Digitaal was dit via kanaal 999. Vandaar mijn opmerking, maakt niet uit. :wink:

  Gezien de reactie heb ik een vermoeden dat Ziggo toch nog wat van plan is zodat alle abonnees dit kanaal kunnen ontvangen. Serious Request is een leuke traditie geworden op weg naar de kerstdagen. :thumb up:
   
 7. Ziggo is sponsor van Serious Request, ik zou dus maar niet al te bang zijn dat er geen aparte zender komt waarop je het kunt ontvangen, Daarnaast is het ook op 101TV
   
 8. 101 TV Is goed maar als je basis pakket hebt kan je niet kijken
  Vorig jaar kon je het zien via ziggo tv kanaal
  Vroeger hadden ze altijd een appart kanaal voor gemaakt tijdelijk,
   
 9. Nou ik ben er klaar voor hoor ( vakantie ) , nu maar hopen dat het 24/7 te volgen is op tv anders zit er niks anders op dan zelf maar naar de grote markt te gaan .
  Ik woon er vlakbij maar vind het buiten wel een beetje koud brrrrrrr.
   
 10. Gaat Ziggo nog een speciaal kanaal openen voor Serious Request?
  Aangezien 101 TV in het Digitaal Totaal Pakket zit? Ik neem namelijk aan dat iedereen het moet kunnen volgen, net zoals voorgaande jaren.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina