1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Geen beeld Ned 3 HD

Discussie in 'Digitale TV - Algemeen' gestart door JanvdB, 25 nov 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ik had afgelopen week ook nederland 3 HD handmatig moeten terug zetten.

  NL3HD was uit mijn gesorteerde lijst verdwenen, ik kon de zender wel terug vinden in de HD tab.
   
 2. Dus niet voor meer HD-zenders??
   
 3. herschikkingen voor Internet

  Gezien de enorme publiciteit over het all in 1 pakket en de druk die Ziggo alsmaar legt op het afnemen van zowel TV als Internet + Telefonie, mag je ervan uitgaan dat hun prioriteiten aan het schuiven zijn. Dat alles moet toch allemaal over dezelfde verbinding naar de huizen van de klanten toe, dus technisch begrijp ik die verandering wel. Maar het levert ook minder ruimte voor HD en extra gedoe voor ons als kabelgebruikers op. Gisteren was er weer een zenderupdate, overigens zonder dat er een zender afging of bijkwam. Ik hoop dat ze er nu eindelijk eens mee ophouden.. :no:


  NB Zelf ben ik overigens zeer tevreden over het totale kabelaanbod van Ziggo, maar zal toch ten principale mijn Internet en Telefonie elders blijven afnemen. Dan valt tenminste nooit alles tegelijk uit bij een storing. Ik ken veel familieleden en kennissen die eerder alles bij Casema/Ziggo hadden en nu welbewust niet meer. Maar dit is verder "off topic".....
   
 4. Ik heb de vraag over verdwenen ned 3HD ook al in een ander draadje geplaatst en blijkbaar een bekend probleem. Ik weet nu echter nog steeds niet hoe ik ned3hd terug krijg zonder herinstallatie van alle kanalen.
  Wat bedoel jij met HD tab?
  Als ik in het menu bij decoder kijk kom ik wel een lijstje tegen maar ook daar wordt op de plek van ned3hd niets weergegeven. (Automatische zender update heb ik aan staan).
  Thanks for a clue!
   
 5. Bij de automatische installatie van alle zenders in het configuratiemenu is de tweede optie "zender bijwerken" en dan is er géén volledige herinstallatie. Dat het bijwerken nauwelijks sneller werkt dan een complete herinstallatie valt wel op. Kennelijk duurt het aflopen van de lijsten digitale en analoge zenders gewoon lang en verschillen opnieuw vastleggen of bijwerken nauwelijks qua overige tijd. Bijwerken heb ik zelf maar op automatisch teruggezet, 's ochtends om 6 u kijk ik toch geen TV :-D on
   
 6. Humaxen hebben aparte "tabbladen" voor HD zenders, met een kleur sneltoets.
   
 7. Ned 3 HD op zwart

  Bij mij is Nederland 3 HD ook op zwart gegaan. Bij mij werkt het bijwerken van de zenders niet...Maw hij vindt bij het bijwerken geen nieuwe zenders en blijft Nederland 3 HD op zwart.

  Ik heb een Philips 47PFL8404 met CAM CI+ module van Ziggo.

  Iemand suggesties?

  Dank
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina