1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

42PFL7403D/10.... What to do?

Discussie in 'Digitale TV - DVB-C en CI+' gestart door Klinge Wiel, 24 nov 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Nee,
  met een "H" wel DVB-C maar zonder "4" geen CI+.
   
 2. Niet met de Ziggo CI+ CAM, maar als het goed is wel met de Alphacrypt Classic. Het probleem hiermee is dan weer dat Ziggo niet wil garanderen dat dit in de toekomst zal blijven werken.
   
 3. Als je hem morgen binnenkrijgt, heb je hem 'dus' online besteld. Dan kun je volgens de wet koop op afstand binnen 7 dagen na ontvangst, zonder opgave van redenen, het pakket terugsturen en je geld terugkrijgen.
  Verzendkosten wel voor eigen rekening (logischerwijs) helaas.
  Maar ook zonder die wet doen de meeste bedrijven niet moeilijk hoor :)
   
 4. Dat geldt niet voor alles. Onder andere niet voor verzegelde CD's/DVD's en Software. En ook niet voor een Ziggo kaart als die al geactiveerd is.

  Groet,
  JW
   
 5. Niet met een CI+ cam. Je zult dan een CI cam moeten hebben zoals een Alphacrypt. Let op dit wordt niet officieel ondersteund door Ziggo!
  Kijk eens op marktplaats een leuke tweedehands Alphacrypt kaart.
   
 6. Klopt, maar het hele pakket is geplasticificeerd dus dat lijkt me geen probleem.

  Overigens bedoel je waarschijnlijk dat het niet geldt voor niet-verzegelde dvd's en software, niet niet voor wel verzegelde dvd's :)
   
 7. Voor alle duidelijkheid: als er een verzegeling om die CD/DVD/Software zit mag die niet verbroken worden/zijn als je 'm terug wilt sturen.
  Dat bedoelen we dus, allebei naar ik aanneem :wink:

  Groet,
  JW
   
 8. Heb je daar een bron van? Je moet het kunnen testen, om erachter te komen dat het niet is wat je zoekt. Dat is de bescherming die de consument wettelijk heeft. Ik verwacht zelfs dat een geactiveerde smartcard teruggestuurd moet kunnen worden. Dat een winkelier in z'n AV wat anders vertelt is niet zo interessant, het is interessant wat de wet erover zegt.
   
 9. Het staat uitdrukkelijk vermeld in de verkoopvoorwaarden van CD/DVD's en Software. En dat is ook logisch, anders zou je 'm gewoon op je computer kunnen zetten....
  Een eenmaal geactiveerde Smartcard is ook waardeloos geworden, daar kan Ziggo of CanalDigital niks meer mee.

  Ik heb de wetsartikelen voor kopen op afstand niet bij de hand, maar het zou mij verbazen als dat om zeep gewerkt zou worden.

  Groet,
  JW
   
 10. Ja, maar met die voorwaarden veeg ik m'n reet af, om het zo maar te zeggen. Die houden echt geen stand.
  Ja, maar de licentie van de software gaat daar weer tegenin, en ik mag aannemen dat dat volledig op het auteursrecht gebaseerd is.
  Ziggo niet? Die moeten 'm zo kunnen deactiveren. Daarnaast is het een risico voor de winkelier, elke ondernemer loopt bepaalde risico's, en dit is er eentje.
  Ik betwijfel het. :)

  En de groeten terug! :-P
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina