1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
    Verberg deze melding

Snelheidsprobleem Alles in 1 Extra (tilburg)

Discussie in 'Internet - Algemeen' gestart door jeroenenwendy, 23 nov 2009.

Niet open voor verdere reacties.
  1. Hallo allemaal,

    Zit met een probleem.
    Heb een alles in 1 extra pakket 50/5 Mbit

    Sinds 3 dagen zijn de snelheden niet zoals zo moeten zijn.
    meerdere tests gedaan op speedtest.ziggo.nl

    De ene keer is de snelheid goed de andere keer zit hij rond 4 Mbit

    Waar ik het goed kan zien is wanneer ik download met de
    nieuwsgroepen de ene keer haal ik 46 Mbit dan zakt hij weer naar bv 4 Mbit en na 5 minuten weer naar 47 Mbit.

    En dit gaat nu al 3 dagen door.

    Heb vandaag met 3 medewerkers gebeld van de klante service.
    de eerste zij dat er geen storingen waren en dat ik het maar een week moest aankijken???

    de tweede wilde een monteur aansturen maar halverwegen het gesprek knalde de Modem er uit.

    en de 3e wist mij te vertellen dat de storing bekend was met de Ubee modem (volgens hem als sinds de 16e deze maand) en hoopte dat het probleem snel op gelost was.

    Wat moet ik nu geloven is er wel of geen storing met de ubee modems aan de gang???

    Kom trouwens uit tilburg
    postcode 5036

    Heb nieuwe router geprobeerd, zelfde probleem.
    heb laptop rechtstreeks op modem aangesloten, zelfde probleem
    dus ligt niet aan bekabeling of router.

    Gr
    Jeroen
     
  2. GolfTouch

    GolfTouch Forum Member

Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina