1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

26 inch CI+ tv

Discussie in 'Digitale TV - DVB-C en CI+' gestart door vjdb, 22 nov 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ik ben op zoek naar een 26" LCD (misschien zelfs LED?!) tv die geschikt is voor de cam-module van ziggo. Tot nu toe heb ik alleen de 26pfl5604h van philips gevonden, heeft iemand nog suggesties voor andere tv's de philips vind ik namelijk nogal prijzig (ca. 500 euro incl verzendkosten). Bvd voor de suggesties :)
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 22 nov 2009
 2. Hij is inderdaad niet goedkoop maar ik heb hem sinds deze aangeschaft en ik moet zeggen dat het een geweldige TV is voor op de slaapkamer. Beeld is prachtig en de vele mogelijkheden (Full HD welke andere 26" TV heeft dat !) o.a. USB en cam-module maken de investering het toch weel waard. Voor 100-150 euro minder krijg je wel een andere 26" TV maar die zullen allemaal minder zijn dan deze. Ik ben in ieder geval blij dat ik deze heb aangeschaft en niet ben gegaan voor een 26" met alleen HD-ready.

  P.S. ik kijk overigens naar Ziggo via een HD-decoder en nog niet via de ziggo cam-module.
   
 3. Bedankt voor de info, niemand andere suggesties?
   
 4. Als je een 26" CI+ TV wilt hebben is de 26pfl5604h de enige mogelijkheid, tot nu toe.
  Ik heb nog geen berichten van andere fabrikanten gezien die een 26" CI+ aankondigen.

  Groet,
  JW
   
 5. CI+Plus en 26PFL5604

  Ik ben bij meerdere winkels (o.a. BCC, Saturn) geweest en allemaal raden ze deze combinatie af, met name omdat Ziggo deze combinatie nog niet heeft gecertificeerd. Wat moet ik nu?
   
 6. Flauwekul, die combinatie werkt prima.
  Ik heb 'm zelf ook, in de 22" uitvoering, en in de 14 dagen dat ik 'm nu gebruik geen enkel probleem mee gehad.
  Gewoon kopen, als gezegd, het is op dit moment de enige 26" met CI+. Vervolgens de .066 Firmware er op zetten, kanalen scannen en de CAM er in. Zie de uitvoerige en uitstekende handleiding hierover op dit forum.

  Veel plezier er mee, het is een prima toestel :)

  Groet,
  JW
   
 7. Ik heb zelf deze TV (26PFL5604H) ook sinds 3 weken en sinds vorige week gebruik ik daarbij het CI+ cam kaartje met de laatste software versie (66) en het werkt gewoon prima. Tot nu toe zeer stabiel en geen noemenswaardige problemen gehad (gebruiksgemaak kan wel wat beter). Dus dat ze het in de winkel afraden slaat nergens op en Philips zelfs is ook nog bezig met een nieuwe software versie om officeel gecertificeerd te worden. Kortom het zal alleen maar beter gaan werken.
   
 8. In die posting stond dat die verkopers 'm afraden, met name omdat 'ie nog( !) niet gecertificeerd is.
  Dat 'ie nog niet gecertificeerd is klopt, maar om 'm om díe reden af te raden, dat is flauwekul.

  Op dit forum is te lezen hoe goed déze TV (5000 serie) werkt icm de CI+ en Firmware 066, de certificering is een formaliteit. Daar hoef je als gebruiker niet op te wachten.
  En het is (op dit moment) de enige 26" CI+ TV op de markt :-P

  Groet,
  JW
   

 9. Ik vind dat verkopers juist wel de klanten een eerlijk advies moeten geven.. wat zou jij als klant doen als er gezegd wordt.. het werkt.. en het blijkt in de praktijk niet te werken? Dan ga je terug naar de winkel en/of naar Ziggo.. in de veronderstelling dat hun het werkend krijgen.. terwijl dat nog niet altijd het geval is!
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina