1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
    Verberg deze melding

E34 foutmelding

Discussie in 'Digitale TV - Irdeto ontvangers' gestart door wrcveen, 21 nov 2009.

Niet open voor verdere reacties.
  1. Sinds een week zie ik een "E34 foutmelding" op NL1. Bij het 'doorzappen' is het een fractie van een seconde en bij het rechtstreeks in typen van de "1" blijft de melding soms staan met een zwart beeld of wel beeld na een fractie van eens seconde na de melding. Ik heb 2 van deze televisies in huis en allebei hebben ze het zelfde euvel.

    Wat is er veranderd dat dit nu gebeurd?
     
  2. Heb je deze problemen nu nog?
     
  3. Ik veronderstel dat je geen CAM gebruikt?
     
  4. Ja zeker, nog steeds het zelfde. Krijg overigens ook soms de melding mét beeld op de achtergrond. Alleen dus op NL1. Er zit geen CAM in, kaart gaat rechtstreeks in het toestel.
     
  5. als het probleem aanhoudt dan raad ik je een factory default setting uit te voeren, daarna zul je de tv opnieuw moeten installeren.
     
  6. Hoi wrcveen,

    Eerder deze week sprak ik iemand met een ander type JVC-toestel met hetzelfde euvel.

    Wat hij mij aangaf is dat hij de E34-melding op Nederland 1 in beeld kreeg wanneer hij de TV inschakelde en dat dit probleem na het zappen was verholpen.

    Wat gebeurt er als de blijvende variant van de melding hebt en naar een ander kanaal zapt?

     
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina