1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

storingen geluid weg

Discussie in 'Digitale TV - Algemeen' gestart door bach, 21 nov 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. bijna elke dag valt het geluid van de tv weg,ik heb de steker al gemerkt ,omdat ik anders per ongeluk de tv of recorder uit trek om weer de boel op te starten.
  dank je wel gemeente Brunssum
   
 2. Wees eens wat specifieker.. is dat op elk kanaal.. welke decoder,komt het geluid dan niet meer terug,hoe lang valt het weg ?
  De gemeente Brunssum leest hier denk ik niet mee,dus wat is precies het doel van je bericht,wil je hulp ?
   
 3. geluid weg

  ARD ZDF .als ik een krimi op heb staan wil ik niet alle kanalen af zappen wie wel en geen geluid heeft,dus zap ik naar ARD die is ook zonder geluid.
  vorige week maandag was de hele morgen de radio weg ,alle zenders.
  ik ga over op digitenne ik heb het gehad met Ziggo,en dan krijg je ook nog reclame om over te gaan op hun totaal pakket.
  nou ik blijf met internet mooi bij KPN
   
 4. storingen

  denk dat ik weet wat het is, neem aan dat je het hebt over een digitale ontvanger en misschien samsung? zet het vinkje van de dolbi digitaal eens uit in het menu. had dat zelfde probleem ook en door dat vinkje uit te zetten was het probleem opgelost. digitenne zou ik zeker niet nemen. krijg je nog meer storingen, zeker als je rond een drukke weg over een bosrijk gebied woont.succes.
   
 5. Geluid op PCM zetten in de voorkeuren ja, anders heb je standaard dolby en dus geen geluid als je niet op een dolby surround set staat.
  Wat de gemeente Brunssum dan met Ziggo te maken heeft is me nog ff niet duidelijk..
   
 6. daar heb je gelijk in, heeft de gemeente brunssum niks mee te maken. het zijn maar een bepaald aantal zenders(hoofdzakelijk duitse zenders) en hij noemt al ARD en ZDF die dat inderdaad hebben. ik heb dat vinkje uit gezet waardoor het probleem was opgelost. heb inmiddels trouwens een HD ontvanger maar doordat die duitse zenders al in dolby digitaal uitzenden kreeg ik toen een conflict als ik dat vinkje(dolby digitaal) had aanstaan in het menu van de digitale ontvanger. ik zeg nog eens, het ging toen vooral om een paar duitse zenders. andere zenders had ik toen geen problemen mee. maar het kan natuurlijk ook aan de bekabeling liggen. digitenne zou ik zeker niet pakken, maar goed, dat is de een voor de ander.
   
 7. Nou de gemeente Brunssum heeft haar eigen kabelnet 2 jaar geleden aan Ziggo verkocht dus hun schuld is het dat we nu afhankelijk daar van zijn
   
 8. is dat in het menu bij set up?
  en dan audio taal ? aan/uit?
   
 9. Ghe ghe, Sommige personnen halen er ook van alles bij om maar iemand de schuld te kunnen geven :schater:

  Ben wel benieuwd of het nou is opgelost...
   
 10. http://www.gebruikershandleiding.com/Samsung-DCB-B270R/handleiding-5-36489.html

  Dolby moet uit staan.
  Bijgaand de gebruiksaanwijzing... dus het is de schuld van Brunssum dat jouw decoder niet goed staat, of van Ziggo ?
  Misschien toch gewoon de gebruiksaanwijzing lezen.

  Er zit ook een speciale audio knop op de remote control, onderste rij knoppen 2e van rechts,vermoedelijk kun je daar ook wel wat bij instellen als je op de kanalen gaat staan waar geen geluid is.
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 21 nov 2009
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina