1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Dit nieuwe forum is ontstaan door de samenvoeging van Ziggo-Gebruikers en Chelloo.
    Ontzet Notitie

Nieuwe firmware voor alle modellen beschikbaar (.66)

Discussie in 'Digitale TV - DVB-C en CI+' gestart door JoostBoZ, 20 nov 2009.

Niet open voor verdere reacties.
  1. fredrix16

    fredrix16 Forum Member

    Berichten:
    17
    Het probleem dat ik ondervond met EPG is inderdaad opgelost door de zenders even opnieuw te installeren. Bedankt voor de oplossing :grin:
     
  2. Henk2304

    Henk2304 Forum Member

    Berichten:
    532
    Dat benieuwt mij ook wel. Ik gebruik .66 sinds vrijdagavond, tot nu toe nog zonder problemen (sssttt)... Eind deze week (als .66 voor niet-9000 een week beschikbaar is) kunnen we aan de hand van reacties op het forum met wat meer zekerheid constateren of het inderdaad probleemloos is of niet en zo nee wat dan evt. de problemen zijn.
     
  3. Tom-

    Tom- Forum Member

    Berichten:
    264
    Hier sinds vrijdagochtend, en ook geen probleem gehad. Maar goed afkloppen, maar het lijkt er behoorlijk op tot nu toe!

    Het is jammer dat het apparaat nog wat traag is, maar met de .66 is het wel verbeterd tov de .58. Menu's voelen wat sneller aan bijvoorbeeld.
     
  4. DaRosa

    DaRosa Forum Member

    Berichten:
    8
    Ik heb de 22PFL5614H. Als ik een nieuwe zender installatie doe, ziet ie gewoon 5 digitale zenders niet. BBC 1, 2 en nog 3 stuks.
    Dit had ik ook wel eens met de vorige versie van de firmware.
     
  5. rowdy

    rowdy Forum Member

    Berichten:
    879
    Misschien niet exact dat nummer, maar wel met xxPFL5604. Het enige verschil is de schermgrootte...
    Overigens werkt Ziggo's CI+ CAM op alle Philips tv's met CI+ slot en DVB-C tuner (dus alles xxxx04H/12), daar zijn geen uitzonderingen op.

    Voor wat betreft het probleem met het geluid wat je aanhaalde, mogelijke oplossing staat hier:
    http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbint/faqview.pl?ctn=42PFL5604H%2F12&dct=QAC&new_tmpl=1&refdisplay=MTV_LCD_E_TV543_QAC_76805&refnr=0076805&scy=NL&slg=NLD

    Maar je kunt dus zonder problemen de CI+ CAM gaan aanschaffen, dat gaat prima werken.
     
  6. hendriksmj

    hendriksmj Forum Member

    Berichten:
    9
    Vanochtend mijn nieuwe 37PFL8404 geupdatet naar de .66 firmware versie. Met de CI+ Smit CAM.

    Ik was helemaal nieuw op dit gebied, want de tv is gisteravond pas binnengekomen. Voor iedereen die twijfelt: gewoon doen, want het werkt perfect.

    Het inschakelen van de tv kost ongeveer tien seconden, dan is er beeld en geluid. Werkt prima en zit er knetterstrak uit.
     
  7. rocks

    rocks Forum Member

    Berichten:
    23
    Besten,

    Al enige tijd lees ik op de achtergrond mee betreffende de CI+ module,
    ben zelf in het bezit van een 42pfl9664 met de vorige één na laatste update van Philips (58). De 66 software durfde ik niet aan gezien de problemen met oa het ploffen. Buiten het teletekst probleem heb ik nooit problemen gehad tot vandaag, tijdens het overschakelen van tv naar HDMI maakte ik mijn eerste plof mee, het beeld werd geheel zwart en na +/- 7 seconden kwam deze weer terug. Had stiekem gehoopt dat dit me bespaard zou blijven :sad: en hoop ook dat het hierbij blijft.
    Mijn ouders hebben een 37pfl9604 en krijgen veelal foutmeldingen van de module en de authorisatie, deze hebben voorlopig de standaard decoder weer uit de kast gehaald.

    Is het overigens bekend of het ploffen schadelijk is voor het toestel?
     
  8. RogerSch

    RogerSch Forum Member

    Berichten:
    54
    Ik heb dit na 3 maanden ook één keer gehad op mijn 42pfl7674. Dit gebeurde tijdens het snel heen en weer schakelen tussen TV kanalen en een HDMI ingang. Dit was met een pre .58 software versie (de originele) met een Alphacrypt kaart. Nu heb ik ook de .66 software geïnstalleerd met een Neotion CI+ module. Nog geen problemen mee gehad. Ik vraag mij af of het "ploffen" wel een directe relatie heeft met de CI+ module..

    Volgens mij komt de "plof" van het snel uitschakelen van de luidsprekers. Dit kan gebeuren als de besturingssoftware van de TV door een bug zich zelf reset en opnieuw opstart. Ik betwijfel ten zeerste dat dit tot schade aan het toestel c.q. luidspreker zal leiden. Vervelend is het wel.
     
  9. Donnetje

    Donnetje New Member

    Berichten:
    2
    Ik heb de software .66 ook op mijn Philips 32pfl7404h/12 gezet en er zijn div.problemen opgelost.
    Als eerste het geluid, op de antennestand, kon ik geen mono/stereo kiezen in het menu en op kabelstand, brande alleen mono en hoorde ook mono ook over mijn versterker.
    Een slechte geluidskwaliteit, erg schel.
    Alleen teletext op ned.1
    Dit alles is nu opgelost en heb een perfect beeld.
    Opstarten van de tv is traag maar dat heb ik wel voor een goed beeld over.

    Ps; is het bij dit toestel normaal dat in het geluid menu op de kabelstand, geen indicatie van dual I-II en mono stereo aanduiding is?
     
  10. Teto

    Teto New Member

    Berichten:
    1
    Ook ik volg al langer de ontwikkelingen. Tot nu toe weinig problemen gehad buiten het vrij traag opstarten en wat bekende items. Gisteren echter veel problemen met sport1 zender. Blokjes, wegvallen van beeld afgewisseld met de melding gecodeerde zender. Dit alles in knipperlicht tempo. Andere zenders hadden voor zover bekend dit probleem niet.
    Heb 47pfl9664 met CI+
     
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina