1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Wat zijn mijn rechten ?

Discussie in 'Ziggo - Algemeen' gestart door keessiekezman, 19 nov 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Hallo,
  Ik ben nu inmiddels een jaar geabonneerd op Ziggo Alles-in-1-Plus.(inmiddels 51.50 euro)
  Vanaf het eerste moment heb ik problemen. Na herhaaldelijk bellen zag iemand 4 weken terug dat er lage inkomende waardes waren in mijn Ziggo-modem. De monteur die ze stuurden wist simpel vast te stellen dat er een breuk in de kabel buiten aanwezig is. Er gaat binnenkort een 'graaf-team" langs komen om dit probleem te verhelpen.

  Wat zijn nu m'n rechten ? Ik heb al vanaf moment 1 last van van alles en nog wat, maar heb pas sinds 3 weken die monteur langs gehad die officieel heeft vast gesteld dat het niet goed werkt.

  Ik heb contact gehad met de klantenservice en ze kunnen pas gaan bepalen wat ik retour krijg van mijn abonnements-geld als het probleem verholpen is.

  Ik ben alleen bang dat ze veel te laag gaan zitten met hun vergoeding. Zeker omdat ze dat pas zullen gaan berekenen vanaf 3 weken terug terwijl dit probleem al vanaf het eerste moment is.

  Iemand enig idee hoe ik hiermee het beste kan om gaan ?
   
 2. Via het contact formulier een klacht in dienen.
  Waarin je alles uitlegt en om een passende compensatie verzoekt.

   
 3. Dan krijg je dus het standaard antwoord dat je kunt wachten totdat het probleem is opgelost. :(
   
 4. Sorry maar dit slaat echt nergens op. Waarom een klacht indienen als dit over een storing gaat?

  Je noteert gewoon de datum van aangaan van het abonnement. Vanaf toen heb je al problemen gehad, dus het ligt er wel aan met welke diensten precies je die problemen hebt gehad.

  Als de storing is opgelost dan bel je naar de klantenservice of vul je het contactformulier nog een keer in (brief kan ook) en dan geef je aan waar jij denkt recht op te hebben.

  Stel je hebt door de storing (ik neem een voorbeeld) 2 maanden slecht of geen internet en telefonie gehad met televisie werkte wel goed. je hebt +/- 100 euro betaald in die 2 maanden aan abo kosten. Je zou dan in theorie recht hebben op een abonnements vergoeding van ongeveer 68 euro (50 - 16 euro voor tv x2).

  Pas als je er niet uitkomt met je telefoontje, contactformulier of brief dan pas gaan klagen. Niet gaan klagen als er geen reden toe is.

  Succes ermee.
   
 5. Wat stond er precies in dat antwoord van de afdeling klachten?
  mag ook als PM naar mij gestuurd worden.

   
 6. Als jij vanaf het begin al melding hebt gedaan dat je problemen hebt moeten ze dat kunnen zien en aan de hand daarvan bepalen wat je terugkrijgt. Is ook logisch dat ze wachten tot het probleem is opgelost want anders krijg je nu geld terug....over een maand wordt je probleem pas opgelost (bijvoorbeeld) en dan moet je over een maand weer bellen voor een aanvullende terugbetaling. Ze willen je probleem/klacht gewoon in 1 keer goed afhandelen.

  Als je pas een maand geleden voor het eerst melding hebt gedaan wordt het wat lastiger maar daar ga ik niet van uit :)
   
 7. Wat mij ook wel belangrijk lijkt. Wanneer heb je voor het eerst je probleem gemeld bij Ziggo? Je kan wel vanaf dag 1 storing hebben, maar als je pas na 3 maanden contact met Ziggo opneemt kan je naar mijn mening niet verwachten dat ze die eerste 3 maanden ook aan je vergoeden, pas vanaf het moment dat je de storing voor het eerst gemeld hebt aan Ziggo. Lijkt mij niet meer als redelijk.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina