1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

cisco meenemen andere lokatie

Discussie in 'Cisco 8455DVB (HDTV/PVR/VOD)' gestart door wel109, 18 nov 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. :lol:hoi
  kan ik mijn cisco met extra pakket meenemen naar bv vrienden om daar voetbal te kunnen kijken en later weer mee tenemen naar huis is dit mogelijk of is dit geregistreed op adres en huisnr
   
 2. Kan op zich, maar is wel veel werk. Je kan ook alleen je smartcard meenemen als ze al een decoder hebben staan.
   
 3. :-Pze hebben sd decoder een hd uitzending is dan iets beter maar ik wist niet dat het zo makkelijk was dacht dat de signalen ook retour naar ziggo gingen om te controleren kaarten delen word zo ook heel makkelijk gemaakt:frons:
   
 4. Alleen UPC controleerd de kaarten in het retoursignaal voor zover ik weet. Ziggo niet.

  Zou bij Ziggo ook niet kunnen omdat het overgrote deel van hun decoders helemaal geen retoursignaal heeft. Alleen de Cisco heeft wel een retoursignaal.

  Bij UPC hebben alle decoders een retoursignaal.
   
 5. Welke voetbal wordt in HD uitgezonden? Of bedoel je straks het WK?
   
 6. ja wk en eafen toe een filmpie dus de cisco heeft wel een retoursignaal om te controleren gaat dit dan om het adres ben er eff benieuwd naar :roll: hoe zoiets werkt
   
 7. Eh, je begrijpt me net verkeerd.

  Ja, de Cisco heeft een retoursignaal, maar nee, de Cisco controleerd hier bij normale digitale TV niet je smartcard mee. Controle op de geactiveerde pakketten gebeurd op de decoder zelf en niet via het retoursignaal.

  Bij Interactieve TV wordt wel via het retoursignaal gechecked geloof ik, zou alleen niet weten of ook gechecked wordt of de juiste smartcard in de juiste decoder op het juiste adres staat. Volgens mij niet, maar zou zeggen, probeer het eens uit (ga ik zelf niet doen, geen zin om de decoder van alle kabelsla achter mijn hifi weer te gaan ontwarren).

  Bij UPC (geen idee van de techniek erachter, maar dit is wat ik als technische leek ervan begreep) wordt wel degelijk de check gemaakt middels koppeling van smartcard nummer aan een specifieke decoder en een specifiek aansluitpunt. Daar werkt de decoder even bij kennissen aansluiten dus niet.
   
 8. ik heb inmiddels effe een test gedaan het werkt wel zowel de smart kaart als cisco decoder :frons:
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina