1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

release notes Cisco_8455_171109

Discussie in 'Cisco 8455DVB (HDTV/PVR/VOD)' gestart door Infje, 18 nov 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1.  
 2. Sluit ik mij bij aan. Wat een schitterend plaatje nu via DVI!!!
  Is goed nieuws voor bezitters van 'oudere' Phlips LCD-TV's zonder HDMI zoals de 32PFL9966/10...
   
 3. Uhhu, jah, ook Philips hier..

  Ik heb alleen maar een computermonitor (220BW9CS), hoef nu geen gebruik meer te maken van m'n tv kaart in m'n pc :D

  Wel valt me op dat die Cisco hem dus nog altijd niet herkend. Of... je kunt geen resolutie oid instellen.
   
 4. Ik ga deze firmware update dus niet doen aangezien het zoveel problemen geeft. Weet iemand of het een probleem is als ik deze update niet doe en hem pas update met de volgende firmware update?
   
 5. Na de update liep bij mij de boel op een avond 6x vast. Stekker er uit was de enige oplossing. Ik heb het bovenstaande advies opgevolgd en tot nu toe geen vastloper meer gehad.
   
 6. Hier behalve dan de HDMI/DVI-fix (slechts voor een heel kleine groep interessant) slechts marginale verbeteringen: Het beeld ging na de voorlaatste update (te) vaak korte tijd op zwart, bij het terugschakelen van teletekst of het kiezenvan een ander geluidspoor. Dat is nu voor 90 % verholpen. Interface reageert nu i.h.a. stukken sneller. Heel sporadisch blijft ie nu wel hinderlijk hangen en reageert dan een tijdje niet meer op AB. Ook het gedeeltelijk crashen van de GUI bij het programmeren via EPG lijkt nu voorbij.

  TT van het jaar nul blijft een groot issue, vind ik, net als de geringe capaciteit van de Disc. Wat minder urgent maar nog steeds erg hinderlijk is het steeds terugspringen van het uitgangsvolume naar 50%. (HDMI blijft bij mij wel keurig op 1008i.) En ik ben benieuwd of dat gedeeltelijk crashen bij de DVB-subs van de BBC (bij meer dan 3 regels) nu is opgelost. Heb ik nog geen ervaring mee.

  Verder wat de videouitgang betreft: Ik heb het ook via RGB aangesloten om 4:3-uitzendingen wat groter (14:9) te bekijken. En daar zit nog steeds de bug dat de RGB-uitgang 'gedempt' wordt (met meer dan de helft1) als de HDMI-kabel er in zit. Via CVSB (composiet) geen probleem, maar dan een minder plaatje. Is ook niet urgent, want de 4:3 plaatsjes zijn meestal van slechte kwaliteit, maar voor de puntjes op de 'i'...

  Voor het overige nog altijd redelijk tevreden met de performance..
   
 7. off topic @pjutr
  Je kunt via HDMI toch ook de 4:3 uitzendingen in 14:9 bekijken? Behalve op Ned-1,2,3-HD misschien, maar kun je dan niet beter via kanaal 71/72/73 kijken dan via RGB?
   
 8. Sinds de update geen vastlopers meer gehad (voor update om de haverklap) door menu's scrollen gaat in sneltreinvaart.

  Voor de update reageerde de Cisco vaak niet op de AB (dacht al dat de batterijen aan vervanging toe waren), ook dat is opgelost.

  Tot nu toe dik tevreden.
   
 9. Bagger:

  na de update is er hier niet veel veranderd. Het menu is weliswaar sneller, maar alsnog al 2 keer een frotale vastloper gehad. Dus gewoon bagger deze update. word tijd dat er iets goeds komt ipv zoethoudertjes zoals deze fw update:no:
   
 10. Hard disk

  Er wordt nauwelijks gesproken over de geringe harddisk die erin zit en de mogelijkheid deze te upgaden. Wanneer komt er eens een diskmanagement menu in de software, zodat er heel simpel een veel grotere disk in is te plaatsen? Heb het ding voornamelijk voor HD opnames. Bij ca. 8 films krijg ik al melding dat de disk bijna vol is en bij 10-12 films is het echt over met de pret. We leven toch al weer bijna in 2010 niet?
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina