1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

release notes Cisco_8455_171109

Discussie in 'Cisco 8455DVB (HDTV/PVR/VOD)' gestart door Infje, 18 nov 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Exact, niet via HDMI dus. En dat is dus het verschil. Jij hebt kennelijk het beeld direct via HDMI naar je TV lopen wat idd geen issues lijkt te geven.

  Maar ik vertik het om gedwongen te worden mijn HDMI switching receiver niet te gebruiken waarvoor hij bedoeld is alleen maar omdat de Cisco geen HDMI handshake goed kan doen. Nogmaals, al mijn andere HDMI apparaten hebben nergens last van.
  Bovendien heeft mijn TV geen vrije HDMI ingang meer, dus aansluiten direct op de TV is geen optie zonder heel veel zaken overhoop te halen.

  Cisco moet dit gewoon oplossen.
   
 2. Erg jammer dat het probleem van de ondertitels op de BBC niet is aangepakt: Niet alleen blijft die steken als er meer dan twee regels gebruikt worden: hij gaat zochzelf spontaan resetten, dat laatste vooral, maar niewt alleen bij een opname.
  Laatst bij een opname van 50 minuten wel vijf keer een reset gekregen. Om gek van te worden.
  Voor de rest is extra snelheid en stabiliteit natuurlijk ook mooi megenomen als dat betekend dat ik dan niet meer de stekker uit het apparaat hoef te halen.
   
 3. snel snel sneller

  Tja het menu is wel sneller , maar als ik de vod lijst door kijk bij bv films blijft hij af en toe hangen . Daarna schiet hij weer door de film lijst heen . Bij de vorige versie had ik dan wel eens de fout melding netwerkfout en nu dit weer....zucht het blijft een cisco.... cisco no 3:no: , och in december weer een update ? . Zegt een hoop dat ze dat nu al vertellen .:giveup:

  ooohh ik snap het, sinterklaahaas kadootje:frons:.
   
 4. Bij mij werkt het menu na de update inderdaad een stuk sneller, maar ook hier bij VOD (o.a. net gemist, rtl gemist) blijft het menu soms hangen. Het lijkt erop dat het laden van de afbeelding deze vertraging veroorzaakt. Zodra de afbeelding verschijnt kun je weer verder door het menu scrollen.
   
 5. Het laden van de afbeeldingen vertragen idd het menu. Hij blijft hangen tot de afbeelding geladen is. Als je in de tussentijd een paar keer naar beneden hebt gedrukt schiet hij idd als een dolle door het menu heen.
  Bij mij schijnt het probleem van het verspringen van de resolutie opgelost te zijn. Geen last meer van gehad sinds de update. Hopen dat het zo blijft.
   
 6. Die HDMI=>DVI kabel werkt nu dus wel!!!

  Dankuwel Ziggo!
   
 7. Hier nog steeds vastlopers als je naar het menu gaat. kon gister de stekker er weer uit trekken.:no:

  snap niet dat het probleem nog niet is opgelost!!!
   
 8. Mensen het is duidelijk DEZE UPDATE IS NIET GOED.

  Ik heb nu al meerdere malen moeten resetten (stekker erin en eruit), wat ik voorheen nooit had.
  Probleem: de guide heeft af en toe ineens een zwarte achtergrond en het beeld slaat vast, andere kanalen kiezen kan dan niet meer. Ik moet dan de cisco resetten.
  Ook het menu heeft af en toe ineens een zwarte achtergrond en slaat dan vast.

  Als hij het wel doet dan is het menu wat sneller dan voorheen, maar verder heb ik geen verbeteringen alleen verslechteringen.

  Ik hoop niet dat ik de enige ben want dan sta ik alleen met dit probleem.

  Ik heb ook een humax en daar heb ik totaal geen problemen mee.
   
 9. Voor degenen die vastlopers hebben: probeer een factory reset gevolgd door opnieuw installeren. In VOD kan het overigens langer duren dan normaal voordat o.a. de gegevens en de plaatjes worden geladen vanwege netwerkproblemen.
   
 10. Been there, done that, helpt uiteindelijk niet en wel weer alle ingestelde opnames foetsie en wederom een relatiecrisisje.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina