1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Sitecom draadloos probleem

Discussie in 'Internet - Eigen netwerk' gestart door Vos1, 17 nov 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1.  
 2. Na een aantal weken van ergernis (want die bleef uiteindelijk wel) heb ik de sitecom 341 vervangen door het model 342, in de hoop dat deze het beter zou doen (Je kunt immers altijd een exemplaar treffen dat niet goed functioneert...). Nou, vanaf de eerste dag met de 342, precies dezelfde problemen als met de 341: geregeld wegvallen van de draadloze verbinding. Het uitschakelen van de N optie verbeterde ook hier de situatie (iets), maar optimaal was het niet.
  Of het probleem nu specifiek in de Sitecom routers zit of juist in de combinatie met het Ziggo modem, weet ik niet. (Ziggo stelt dat de combinatie goed moet werken, maar daar was -in ieder geval bij mij- geen sprake van.)
  Wat me nu verder ook opviel was dat 'n deel van de software in de router (342) niet goed functioneerde: Blokkeren, of juist toestaan op mac adres -als voorbeeld- bleek een pot nat, want alles werd simpelweg geblokkeerd.. Vermoedelijk een bug, waarvan ik melding heb gemaakt maar van de kant van Sitecom heb ik daarover na anderhalve week nog niets gehoord.
  Hoewel de snelheid en het bereik van de beide routers me niet tegenvielen had ik -al met al- m'n buik toch redelijk vol van Sitecom en heb daarom dus afscheid genomen van dat merk.
  Inmiddels heb ik als vervanger een Netgear neergezet en die router werkt nu al ruim een week zonder een keer te zijn uitgevallen..
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 13 dec 2009
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina