1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

installatie

Discussie in 'Internet - Algemeen' gestart door antonclaessen, 14 nov 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. hoe moeilijk is het om internet en telfonie te instaleren?
   
 2. Hangt af van je definitie van moeilijk :p Maar in principe is het niet gek moeilijk en wijst de handleiding zichzelf.
   
 3. Ik heb het net gedaan.. AOP plaatsen / modem eraan / activeren / duurde ongeveer 15 min in totaal.. eerste speedtest 47.7/4.2 toch wel netjes..

  Even goed de handleiding bekijken, en een kind kan de was doen..
   
 4. Als je kabelaansluiting goed is, kun je het modem zo aansluiten op de eerste aansluitdoos waar je kabel het huis inkomt. Vaak is dat in de meterkast of in de huiskamer. Soms moet je de aansluitdoos vernieuwen. Je telefoon en je computer of router sluit je aan op het modem. Vaak zit bij nieuwere huizen in de meterkast ook de telefoon aansluiting. Dan is het een kwestie van het stekkertje van de KNP aansluiting in je modem steken en je huisbekabeling van de telefoon werkt dan via het ziggo modem. Als dat vast bedraad is, moet je dit omzetten of de basispost van je draadloze telefoon in de meterkast plaatsen als je niets wilt omzetten.

  Er zit bij het modem een uitgebreide handleiding die je ook alvast kunt bekijken op deze pagina. Kijk daar bij de "Installatie-instructies" voor de verschillende stappen. Je vindt daar ook meerdere documenten die je een indruk kunnen geven hoe het werkt.

  Normaal gesproken kan iedereen die een beetje handig is dit zelf als de huisinstallatie verder normaal is.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina