1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Dance TV nu bij UPC.

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door AW78, 13 nov 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Hopelijk ook binnenkort bij Ziggo. Zou mooi zijn aangezien Slam TV niet echt een alternatief biedt t.o.v. de TMF zenders, zoals destijds beloofd. Dance TV lijkt zich echter wél specifiek te richten op de dance scene, dus Ziggo:
  Dance TV toevoegen a.u.b.! :applause:

  Website: http://www.dancetv.nl
   
 2. Ziggo loop heel erg achter met het toevoegen van nieuwe zenders. Dit is nu al de 3e zender welke wel bij UPC zit en niet bij Ziggo. (naast Disney en Pebble). ook de HD-zenders zijn er niet bij Ziggo.
   
 3. Helemaal mee eens zigmund we kunnen weer gaan klaagen,
  Ziggo moet actie ondernemen wat kunnen we december verwachten?
  *Disney Channel (Wacht(en) we al tijden op):pompom:
  *Pebble TV,,:pompom:
  *Dance TV!:pompom:

  Ziggo heeft ook geen reactie over pebble tv
  http://www.totaaltv.nl/?action=nieuws&id=2576
   
 4. Disney Channel valt mij een beetje tegen. Heb het afgelopen weekend zitten kijken in een ander gedeelte van het land. Lijkt enorm op Nickelodeon, en dan vooral de programma's in de middag. Niet de herkenbare Disney sprookjes maar tienerseries zoals je die nu ook op Nickelodeon hebt. Ook het Engelstalige Boomerang mag wat mij betreft uit het kinderpakket en worden door de Nederlandstalige Pebble TV.
  Dance TV is echt een aanvulling en totaal anders dan SlamTV en TMF Dance. Snel toevoegen s.v.p. !
   
 5. Re:

  Boomerang hoort m.i. gewoon te blijven. Die series zie je nergens anders. M.i. mag het Kinderpakket worden uitgebreid met Pebble tv. Zoveel kinderkanalen zijn er niet na het verwijderen van de kinderkanalen van BBC.

  Het muziekpakket is m.i. te vol. Als Dance TV zou komen, mag het m.i. ten koste van van Slam TV of TMF Dance. Alleen echt andere genre's, b.v. country mogen m.i. erbij. Maar qua dance-kanalen zit er al genoeg in. En dit geldt voor elk pakket. Als een ander kanaal iets toevoegt (lees: wat anders brengt dan de huidige kanalen) dan mag deze erbij.
   
 6. Inderdaad! Is namelijk het enige kids kanaal dat nog vaak oude tekenfilmseries als Tom & Jerry en Wacky Races uitzendt. Top dus! :thumb up:
   
 7. Idd helemaal mee eens

  Tom & Jerry, Scooby Doo! Etc:pompom::frons:
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina