1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Ziggo verhoogt tarieven per 1.1.2010

Discussie in 'Ziggo - Algemeen' gestart door Angelo, 13 nov 2009.

Niet open voor verdere reacties.

 1. Dit laatste bewering klopt niet. EL is niet verbonden aan welke kabelmij dan ook. EL verkoopt zijn diensten voor ca € 7/8 euro. De winst van Ziggo is dus te berekenen op dit manier. We trappen met zijn allen al tijden tegen de belachelijke prijs bij Ziggo aan, maar kennelijk ishet Ziggo niet om meer abonnees te doen, maar om de winst.
   
 2. Zelfs als je de korting van 4 euro eraf trekt is los nog duurder dan A-in-1.

  TV + Z2 + Telefoon = 16,45 + 29,95 + 5,95 = 52,35 (voor 10Mbit). Maar die korting geldt nu niet meer.

  A-in-1 Plus = 51,50 (voor 20Mbit)
   
 3. Prijsverhogingen per 1-1-2010 staan los van de premium pakketten, die worden niet verhoogd. Wel zou het zo kunnen zijn dat de prijsverhoging slechts 1,55 is mede door de winst op de premium pakketten? :wink:
   
 4. Hey, een waakhond die we nog niet gehoord hadden, na Radar, Kassa en Frits Bom, is ook de Opta wakker geschud.


  Succes ermee, mijn zegen heb je
  Maar de OPTA is niet om prijsverhogingen door inflatie tegen te gaan, maar als ze 'ineens' 10 of 15 euro erop gooien, zonder mogelijkheid om over te stappen.
   
 5. Zelf vind ik de prijsverhoging van € 1,55 niet zo'n probleem. Snap wel dat er mensen zijn die vinden dat de verhoging niet evenredig is. € 1,55 op € 39,95 is toch procentueel meer dan op € 49,95 enz.

  Ik meen me te herinneren dat Sport 1 bij UPC hoort (onderdeel van de holding of zo). Hierdoor kan UPC EL + Sport1 goedkoper aanbieden.
   
 6. Tariefsverhoging Ziggo

  €1,55 per maand, een stuiver per dag.
  Reden om op te zeggen?:shock:
   
 7. Die €1,55 prijsverhoging geldt vooral voor het televisieaanbod (Z1).
  De procentuele verhoging is dan ook gelijk voor elk Alles-in-1 pakket.

  Ik snap ook niet dat internet steeds sneller moet, 20 Mbit zou voor iedereen meer dan genoeg moeten zijn. ;)
   

 8. "Maar die korting geldt niet meer". Daar is het mij nu juist om te doen. We zijn weggelokt bij onze oude bundel door Ziggo. De uitspraak was immer en altijd dat AIE goedkoper is dan je huidige bundel. Wanneer ik mijn oude bundel had behouden dan betaalde ik 16,45 + 29,95 + (9,95-5,95)= € 50,40. Dat die korting niet meer geldt is omdat ik oude rechten ben verloren toen ik door Ziggo ben weggelokt van deze oude rechten. Had Ziggo mij die streek niet geleverd en netjes verteld dat AIE vanaf 1 januari 2010 € 1,55 duurder zou worden dan had ik mijn oude bundel behouden, met slechts een verhoging van een paar dubbeltjes.

  Overigens waarom veranderd het digitaal gratis pakket niet mee ??? Of moet ik het nu zo lezen dat je voor de basis gratis digitale kanalen opeens €1,55 moet betalen?? Ik denk van wel namenlijk en dat alleen omdat je AIE hebt. Heb je losse pakketten dan heb je de basis digitale kanalen gratis????

  Dit lijkt me geen eerlijke politiek.
   
 9. Eredivisie verkoopt 7 euro, is te lezen op VI blad, begin dit jaar.
   
 10. pfff werden de boodschappen alleen maar in totaal met 1,55 per maand duurder en dan vast voor het hele jaar,kan ik hier tekenen ? :pompom:
  Tipje,in juni kunnen we weer de barricaden op want per 1 juli gaat de huur weer met zo'n 2 % omhoog... voor de doorsnee huurder is dat minimaal al weer ruim 10 euro.
  Een verhoging is nooit leuk maar zie het wel even in het bredere geheel.
  We staan ook niet met spandoeken bij de Appie of bij de huurbaas.. en voor heel veel mensen is door de afschaf van de extra kosten voor de 2e en 3e smartcard alles juist met een behoorlijk bedrag goedkoper geworden.
  En zometeen smijten we weer met zijn allen tientallen tot honderden euro's over de balk met kerst en sinterklaas.. waar blijft die 1,55 in verhouding tot dat ?
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina