1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Ziggo verhoogt tarieven per 1.1.2010

Discussie in 'Ziggo - Algemeen' gestart door Angelo, 13 nov 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Het steekt mij enorm dat Ziggo iedereen naar Alles in 1 heeft gelokt omdat dit EN goedkoper was dan losse paketten EN je hogere snelheid had. Ik wil je de advertenties en de rekenvoorbeelden op de oude site nog wel even laten zien hoor!!!!! Nu iedereen over is gaat men de prijs met € 1,55 verhogen, en dat ook nog eens voor alle pakketten. Mensen met een lager pakket zouden toch echt een lagere verhoging moeten hebben! Iedereen dezelfde verhoging ongeacht het pakket strookt niet! Waar is Ziggo nu helemaal mee bezig? Willen ze nu iedereen weer op losse pakketten hebben ofzo????????????

  € 18,60 is overigens op jaarbasis een behoorlijk bedrag en dan te bedenken dat downgraden dus geld op gaat leveren ipv dat het duurder wordt. Dit is een zeer slechte actie van Ziggo en nogmaals het laagste AIE-pakket wordt wel erg zwaar verhoogd tov het hoogste pakket. Als je echt een inflatiecorrectie wil toepassen dan moet je gewoon de pakketten met een bepaald percentage verhoging en niet met een bedrag. Dit is zeer inconsequent.

  Mijn advies: in december allemaal downgraden! Hebben we lekker allemaal geprofiteerd van een gratis decoder en Ziggo kan met zijn niet te begrijpen verhoging de allerhoogste boom in!

  Ziggo, dit druist tegen alles in wat jullie de afgelopen anderhalf jaar geroepen hebben namenlijk dat AIE goedkoper is tov de losse pakketten en we dus daarom over moesten op AIE! Dat is per 1 januari 2010 niet meer zo:no::no:, dus gaan we massaal weer downgraden. We zijn toch niet gek!
   
 2. Ik ga absoluut niet downgraden want ik ben zeer zeker niet gek! :schater:

  Ik blijf mij mijn standpunt dat deze hele ophef om €1,55 verhoging sterk overdreven is! :roll:
   
 3. Zigmund kan niet zo best rekenen. Met de nieuwe prijzen:

  TV + Z2 + Telefoon = 16,45 + 29,95 + 9,95 = 56,35 (voor 10Mbit)

  A-in-1 Plus = 51,50 (voor 20Mbit)
   
 4. De hele issue is eigenlijk, klopt het verhaal van Ziggo naar ons toe? Het is een eenzijdig verhaal. Mocht het verhaal kloppen, dan doe ik zelfs bij een prijsverhoging van 10 tot 20 euro niet moeilijk. Zou het daarentegen gaan om drogredenen, dan is elke cent er een teveel. Ik ga het niet uitzoeken, ik ben daar veel te lui voor.
   
 5. En vergeet de analoge kosten daar niet bij, van 16 en een beetje
  die komen nl. te vervallen bij de alles in 1
  Anders heb je nog geen digitale tv (vanziggo )
   
 6. Ehh, die heb ik meegerekend....
   
 7. is toch 16,25 + de kosten van een pakket, of heb ik het mis


  nm. mijn fout ... ik ga er automatisch van het volle pakket uit ( + 9,95 )
   
 8. Eens, kreeg vandaag het nieuwe polisbedrag van de ziektekosten door, gaat met 4% omhoog. Terwijl de voorwaarden gelijk blijven. En dan kan ik niet eens kiezen om de zwangerschap vergoedingen er uit te halen. Terwijl de kans dat ik daar gebruik van moet maken zelfs theoretisch 0% is. :wink:

  De nieuwe Ziggo AIE prijs blijft nog steeds een nette prijs en de verhoging is minimaal, zeker als je weet dat de snelheid van het internet met 140% gaat stijgen in 2010 en er een scala aan HD zenders in het basis pakket gaan bij komen. :thumb up:
   

 9. Dit is inderdaad het beleid van Ziggo. Heb dus niet de illusie dat het Ziggo een malemoer interesseert of u abonnee bent of niet.
  Deze praktijken passen ook bij Ziggo, iets "gratis" weggeven en je maanden later naaien.

  De gestegen kosten zijn de kosten die Ziggo maakt omdat ze er een puinhoop van hebben en dadelijk Mevr. Ferment moeten afkopen omdat zij het niet waar maakt op de oude stek van ome Joop.

  Mensen, men smeert mij de ogen niet dicht.
   

 10. Volkomen met je eens, eigenlijk mogen we niet eens klagen over de AIE pakketten t.o.v. andere providers.
  Ben bang dat dit een langdradig geneuzel wordt over die € 1,55 (2 pijpjes bier :mrgreen:) per maand. :sleep:
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina