1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Ziggo verhoogt tarieven per 1.1.2010

Discussie in 'Ziggo - Algemeen' gestart door Angelo, 13 nov 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ehm ... als je 30 Mb wilt ... kwestie van wachten tot AiE Plus verhoogd wordt.
  Dat duurt niet heeeeeel erg lang meer ...
  Of begrijp ik nu bovenstaande quote niet goed?! :?
   
 2. Je kunt altijd wel verschillen vinden waar de ene keer Ziggo mee duurder is en de andere keer UPC.
  Baby TV kost bij UPC bijvoorbeeld 5 euro, bij Ziggo zit die met meerdere zenders in het kids pakket voor € 3,95.
  En zo zijn er nog wel meer voorbeelden te vinden.
   
 3. Je kan altijd een pakket omlaag, dan bespaar je 10 tot 15 euro
  en hou je ( in verhouding na de volgende update ) je snelheid

  probleem dan wel opgelost ?
   
 4. Zelf heb ik jarenlang veel meer betaald voor veel minder. Samen met losse tv van Ziggo en nog wat knaken naar KPN haast een bedrag waar je 2x alles in een extra voor hebt. Mij hoor je niet over die 1,50 ,wat koop je daarvoor, een pak melk?
   
 5. On topic verder:

  A) Wat zijn de verhogingen precies per pakket. Ik neem aan dat de verhogingen niet voor alle AIE paketten gelden??? Dus voor een lager AIE-pakket ook een lagere verhoging!

  B) Hoe zit het met de afzondelijke paketten, worden deze ook duurder???????????????? Ik mag dat toch aannemen! anders zijn we straks mooi duur uit met AIE tov losse paketten. Kortom meer info SVP!!!!

  C) Wat bezielt Ziggo het uberhaupt om twee jaar lang goede sier te maken met AIE-paketten en daarna juist deze pakettten te verhogen??? Wat was immers de extra service???? Alleen de snelheidsverhoging!!! Nieuwe tv zenders als DisneyChannel en PebbleTV worden niet doorgegeven laat staan de nieuwe HD-zenders van RTL/SBS etc.

  D) Hoe zit het met Eredivisie Live, gaat deze dan in prijs om laag naar €9,95 (marktconform!) Of wil Ziggo nu nog meer en aan alle kanten de klant een poot uitdraaien.

  E) Volgende mij is de marge op analoge tv dusdanig hoog (dus veel winst op analoge tv) dat Ziggo helemaal geen verhoging van AIE kan billijken??? Schrijf gewoon op dat Ziggo meer winst wil maken ipv minder, dat is eerlijker richting de klant!
   

 6. Staat toch in het mailtje? Het gaat met name om de tv, niet om internet.
   
 7. Een prijsverhoging als deze is zeer normaal. Zeker gezien de snelheidverhogingen die er zijn geweest en de voordelige Alles in een pakketten die we sinds die tijd hebben. Concurrenten zijn niet met hun snelheden omhoog gegaan, maar wel de prijs fors omhoog gedaan. Ik denk hierbij even aan :censored:digitenne:censored: Die heeft de prijs in Euro's ongeveer hetzelfde omhoog gedaan. En dan praat ik niet over het percentage.
  Niet tevreden: je mag per 1 januari opzeggen. En nog voldoende tijd om een andere provider te nemen. Wat wil je nog meer.
   

 8. Al op de eerste pagine stond al een link !
   
 9. Wacht even: de losse paketten zijn vanaf januari goedkoper tov alles in 1, alleen heb je dan lagere snelheden. Ik ga weer over op losse paketten ! Dan maar de helft snelheid, maar ik ben dan wel goedkoper uit. Wat denk ziggo nu werkelijk?? Eerst iedereen binnenlokken bij AIE en dan snel de prijs opdrijven. Ik dacht het dus niet! We zijn toch niet gek met zijn allen!!! Dan maar een iets lagere snelheid. Ik heb nu 20 mb/sec wanneer ik naar de helft ga dan ben ik nog snel genoeg.

  En wanneer dit om tv zou gaan is het helemaal belachelijk. Je krijgt analoog al minder zenders, dus hoe kan je dan een verhoging billijken en qua digitale tv blijft het aanbod ver achter bij UPC.

  Daarbij is de verhoging voor de laagste paketten procentueel veel hoger dan tov het hoogste pakket. Dat strookt ook niet! Als je het laagste AIE-pakket hebt dan wordt je dubbel genaaid!!!!
   
 10. Mijn hemeltje .... en dat allemaal om € 1,55 ????

  Ik trek het niet meer; eerst 2 jaar langer doorwerken, toen een nieuwe router om van de verhoogde snelheid profijt te hebben, daarbij drie nieuwe 11N netwerk kaartjes, morgen nieuwe kabels trekken met een versterkertje om boven ook tv te kunnen kijken, een andere decoder erbij en dan nu het droevige bericht dat het hele pakket met het onoverkomelijke bedrag van € 18,60 p/j omhoog gaat ..... ik trek het echt niet meer.

  Hé .... voor degene die er niet om gevraagd hebben, ga lekker downgraden, ben je een stuk goedkoper uit.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina