1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Ziggo verhoogt tarieven per 1.1.2010

Discussie in 'Ziggo - Algemeen' gestart door Angelo, 13 nov 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. En mocht het wel zo zijn dat er extra betaald moet worden voor de HD kanalen, dan gaat Film 1 er gewoon uit (er zijn grenzen)

  Het wordt dus een beetje schipperen ... vestzak-broekzak verhaal zeg maar.
  Maar van die € 1,55 kan ik nog steeds niet wakker liggen
   
 2. XMS/Reggefiber rekent 5,95 voor een HD pakket, de bijbehorende HD iptv ontvanger kost 189 euro.
  Wil je uitzending gemist in betere kwaliteit en voor een week terug dan moet je het plus pakket nemen van 8,95.
  Daarnaast ben je verplicht het analoge pakket er bij te nemen terwijl dat bij Reggefiber een andere dienst is,zolang je internet via de vezel hebt hoef je geen analoge tv te hebben om iptv te kijken,dat loopt over een andere vezel.
  Er is daar dus sprake van een verplichte koppelverkoop.
  Bij UPC betaal je voor dat bruikleen ook nog eens per maand en het is nog lang niet zeker dat de commerciele HD zenders in een betaalpakket verdwijnen.
   
 3. Inderdaad ja! De snelheidsverhogingen zijn NIET gratis, we betalen het gewoon zelf!!!

  Ze moeten eens naar de concurrentie kijken, nog hogere snelheden voor minder geld.

  Ga zo door Sicko.
   
 4. grrr

  dit is boel eerst zeggen van gratis snelheids verhogen en dan later wat meer gaan betalen het is dat ziggo de enige kabel aanbieder is en adsl kan ik niet want ik zit 4km van de wijkcentrale af en dat geeft al onstabiel internet en heb hier isdn lijn dus kan maar tot 8mb verbinding krijgen ik zal nog zeker een jaar wachten op glasvezel en als daar hoge snelheid,tv, en telefoon voor minder dan ziggo dan stap ik over heb maar max 50euro per maand te besteden aan alles in 1 nu met die verhogen ze zullen allen die 50 euro krijgen niet meer anders krijgen ze een rechter op zijn dak dat de overheid de rest maar betaald dankzij hun heb ik maar zoveel te besteden echt steletje klootviolen zijn het
   
 5. Wat is dit? Zelden in mijn leven heb ik zo'n onbegrijpelijke volzin gelezen. Kijk nog maar eens goed. Het is een zin.
   
 6. Ben ik weer. Sicko is zo'n flauwe.
  Kom je met een standpunt aan, sluit je af met Sicko's.

  Zeer slap en zeker niet origineel.

  Een goedenavond.
   
 7. Ach, gaat toch prima? Er staan al komma's in dus alleen een punt er achter en een hoofdletter vooraan en het begint in beginsel al op een zin te lijken. Ok, we moeten nog wat werken aan de zinsopbouw- en structuur, maar de kop is er van af zullen we maar zeggen...
   
 8. Het is inderdaad moeilijk zo te lezen zonder punten en hoofdletters, maar wel met scheldwoorden. Toch kon ik het wel begrijpen. Hij heeft maar 50 Euro te besteden voor een alles in 1 pakket. Zijn hoop is gevestigd op glasvezel. Een hogere snelheid voor een lagere prijs. Niet realistisch maar hoop doet leven. Zijn rode balkje zegt genoeg.
   
 9. Maar aan de andere kant verwijt hij de overheid dat hij niet meer dan €50 te besteden heeft (zegt hij). Dus de bereidheid meer te betalen is er dan wel?:roll:
  Is het standpunt nou principieel, of pragmatisch? In geval van het laatste is hij hier bij het verkeerde loket/forum.:cool:
   

 10. Ik weet niet of je het helemaal goed begrijpt maar bij UPC moeten de kijkers juist 13 euro per maand extra betalen om de zenders in HD te kunnen zien.

  Dus de UPC klanten moeten juist heel veel extra betalen.
  Ziggo wil juist dat het de klant niks extra kost.
  Je draait de boel nu wel even heel erg om.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina