1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Ziggo verhoogt tarieven per 1.1.2010

Discussie in 'Ziggo - Algemeen' gestart door Angelo, 13 nov 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Nee hoor, dat is niet vergeten, dat staat juist expliciet genoemd in de mail van Ziggo en daarmee heb ik ook gerekend in mijn voorbeeld.

  Vanaf mei 2008 zijn de prijzen niet verhoogd zegt Ziggo en dat is precies die datum die jij ook bedoelt. Zie ook mijn bericht hier.
   
 2. Dat klopt niet... Je betaalde 29,95 + 5,95 ofwel 35,90 ten opzichte van 35,- nu en 36,55 straks (prijzen Cogas gebied). In 2010 ben je dus 0,65 duurder uit dan eerst.
  Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows CE; IEMobile 6.12) PPC; MDA Touch/1.0 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1
   
 3. Had je nu nog je oude bundel dan had je niet een mooie gratis decoder ontvangen twv 99 euro...en had je niet onderling gratis kunnen bellen met andere bundelklanten.
   

 4. Jaaa, eigenlijk heb je helemaal gelijk...... de voordelen zijn er dus nog steeds......
   
 5. verhogingen

  Behalve dat Ziggo met zijn tarieven omhoog gaat, is Ziggo van plan om HD-TV van de commerciele zenders alleen door te geven als de klant hier ook voor betaalt!!!!:no: Bij andere providers (UPC en Tele2) krijg je de HD-recorders voor I-TV zelfs in bruikleen en niets van bijbetalen voor de interactieve diensten en ook NIET extra betalen voor de zenders die in HD gaan uitzenden. Ziggo JE DENKT OOK AAN ALLES (dat wordt de nieuwe slogan van Ziggo)
   
 6. *zucht* ... ook dat nog ... *zucht*
  Het gras is altijd groener etc ....
   
 7. Ach, niets is gratis, bij Ziggo niet en bij UPC niet. De illusie wordt vaak gewekt. Een dikke telefoon bij een gsm-abo is niet gratis, het lijkt wel zo.
  Zelf heb ik het HD pakket, ik ben best bereid om voor nog wat extra HD zenders bij te leggen. Wordt het me te gortig, dan doe ik het niet. En daar heeft Ziggo dan weer niets aan.
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 20 nov 2009
 8. Precies, de keuze om wel of niet te willen betalen voor HD-zenders maakt de klant nog altijd zelf ... volgens mij. Bij elk bedrijf betaal je voor de extra's. En als het niet direct wordt doorberekend voor die betreffende extra's dan toch echt wel op een ander vlak. Voor niks gaat de zon op ...
   
 9. Die vergelijking met UPC klopt niet !

  UPC rekent 9 euro per maand extra als je de HD zenders wilt kijken. Dus ook voor nederland 1/2/3 die bij Ziggo gratis zijn.
  Je hebt bij UPC een ontvanger in bruikleen, maar daar betaal je dus wel een maandelijks bedrag voor en dat is dus ook niet gratis.
  (zie daarvoor deze pagina van UPC en zet het vinkje HD aan/uit om het prijsverschil wel/geen HD te zien)

  Tele2 heeft nog helemaal geen HD, biedt begin 2010 wel enkele kanalen aan, maar niet gratis zo te zien op hun website:
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina