1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Cisco 8455 issues, reproduceerbaar

Discussie in 'Digitale TV - On Demand & Replay' gestart door Wushuwakkie, 12 nov 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. :oyeah: die had ik nog niet eens gezien, een vriend van me zei dat ook al :lol:
   
 2. Weet ik, maar bij ons zit er een plexiglas scherm voor de decoder tegen de grijpgrage vingertjes van straks onze zoon als die gaat kruipen en nu al de vingertjes van zijn neefje en kinderen van kennissen.
  Gaan de AB signalen wel door heen, maar op de decoder zelf de knoppen gebruiken is dus wat lastiger.
  (deze om precies te zijn)

  De smartcard die uit de Cisco steekt wekt nml als magneet op kinderen. Welke wereldvreemde Cisco ontwerper nu weer heeft bedacht dat die decoder aan de voorkant uitsteekt ipv achter een klepje zoals bij elke andere decoder die ik heb gehad.... Moet vast iemand zonder kinderen geweest zijn.
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 15 nov 2009
 3. ik heb mijn Itv contract inmiddels laten ontbinden, nu ben ik die box eens gewoon gaan gebruiken als PVR maar nog steeds loopt dat ding vast of na een dag of 2 weer zo traag als een slak tegen een berg op.

  ook de HDMI handshake blijft regelmatig problemen geven.
  het leek eerst beter te gaan zonder Itv maar dat blijkt nu dus schijn...
  het is dus duidelijk de firmware.

  over de beeldkwaliteit ben ik absoluut wel te spreken.
   
 4. Het is niks meer en niks minder dan een HDMI-Handshake probleem. Ook het 'audio probleem' wat de meeste van ons hebben die hun Cisco op een Receiver hebben aangesloten hoort hierbij. Ik heb begrepen van diverse medewerkers van Ziggo dat dit met de komende Firmware update (eind november) opgelost gaat worden. Het heeft ook niks met I.T.V. te maken. Dat staat er helemaal los van. Verder is het een goed apparaat met veel mogelijkheden, tenminste wat mij betreft.
   
 5. Ronvm, zou graag je optimisme delen, maar bij de vorige drie FW updates was ook al beloofd dat het HDMI handshake probleem opgelost zou worden. Ben dus erg sceptisch.

  Los daarvan: 'een goed apparaat met veel mogelijkheden'... sorry, waarmee vergelijk je dan?
  Concurentie: twee opnamen tegelijk, check, Cisco: fail.
  Concurrentie: netwerk connectivity, check, Cisco: fail.
  Concurrentie: intuitieve vloeiende menus, check, Cisco: fail.
  Concurrentie: netwerk media mogelijkheden check, Cisco: fail.

  Daarnaast talloze stabiliteits issues...

  Kortom: tenzij je per sé iTV wilt (zou niet weten waarom trouwens gezien aanbod, prijs en storingsgevoeligheid) moet je de Cisco gewoon niet willen. Koop dan de Humax.

  (PS: Mijn ouders hebben een Philips HDTV PVR box via UPC die hyper stabiel is en drie tuners heeft, twee opnamen en dan toch nog een andere zender kijken. En dan ook nog met goed werkende iTV met een aanbod dat wel de moeite waard is. Het kan dus wel).
   
 6. Je hebt gelijk als je sceptisch bent, ik ook maar ik moet me wel ergens aan vastklampen. Mijn Cisco staat gewoon nu voor de 3e maand in de doos te wachten totdat hij er weer uit mag om de nieuwe firmware te laden. Als het dan nog niet goed is, houd het voor mij ook op.
  De menu's zouden ook aangepakt worden, zodat e.e.a. vloeiender zou gaan. Ik verzin het niet zelf, maar heb dit van diverse medewerkers begrepen. Ik wil gewoon ongestoord kunnen kijken en opnemen en meer niet. Via het netwerk is heel leuk maar om m'n opnames op dvd te zetten...daar heb ik geen behoefte aan dus voor mij zijn de mogelijkheden genoeg en de Humax 5050c kost wel meteen weer dik € 300,=. Ik verkoop het thuis ook niet meer want in de tijd dat de Cisco in de doos staat heb ik wel een andere ontvanger aan moeten schaffen (Humax 5000c) en die is perfect (kan alleen niet opnemen). We blijven er geld in pompen en dat kan nooit de bedoeling zijn.
  Ik ben op de Cisco over gestapt omdat hij door Ziggo gecertificeerd zou zijn en ik (na een testperiode met geselecteerde gebruikers) er van uit ging dat hij ook goed was, anders was ik er nooit aan begonnen, ik dacht zelfs nog "ze adverteren er nu ook mee, dus moet het wel goed zijn". Niets is minder waar en voel ik me ook een beetje 'genomen'. Maar ook de Humax 5050c zal wel weer iets hebben wat als tekortkoming beschreven kan worden en daar trappen ze thuis ook niet (meer) in zul je begrijpen.
  Dus ik hou me nog even vast aan de komende update die wat mij betreft vandaag nog op het netwerk gezet mag worden.
   
 7. De Cisco zonder aanbieding voor nieuwe klanten kost ook gewoon dik 300 euro hoor ;-)
   
 8. Ja maar dat bedoel ik dus ook, die heb ik al uitgegeven, daarna (omdat de Cisco nog steeds niet voldoet) een Humax iHD5000c gekocht (ook weer € 199,=) en dan zou ik nu alweer een Humax maar dan van dik € 300,= moeten aanschaffen. Ik wil ontzettend graag de Humax 5050c maar dat bedoelde ik, na al die missers krijg ik dat thuis zowat niet meer voor elkaar.
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 19 nov 2009
 9. Doe net als ik net gedaan heb 200 euro gebeurd voor die cisco via marktplaats en orienteer je op een ander apparaat.(humax 5050)
  Of zo'n module op je pc.
  Kan je opnemen kijken branden wat je maar wil of bijv een xtreamer,alles beter dan zo'n stom cisco ding waar je mee gebonden bent tot alleen maar opnemen en afkijken + hij zapt bagger,schermweergave dikwijls bagger en tenslotte weinig gb's voor al dat geld ook nog
   
 10. Zoeen die niet door Ziggo ondersteund wordt bedoel je en daarom elk moment kan stoppen met werken, nee dank je, zijn ze iets te duur voor.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina