1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Problemen met initialisatie/installatie Cisco 8455DVB

Discussie in 'Cisco 8455DVB (HDTV/PVR/VOD)' gestart door boesenkool, 6 nov 2009.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ik heb zojuist een cisco aangeschaft. Alles lijkt goed te werken. Alleen de scherpte van het beeld valt mij erg tegen. Met de humax, die ik hiervoor had, was het beeld haarscherp. Hoe is dat bij u?
   
 2. Ik heb de cisco en de humax 5050 maar zie weinig verschil , al wil de cisco wel eens terug schakelen naar 720 beeldpuntjes . FF controleren in het menu .:oyeah:
   
 3. dank je wel
   
 4. Mijn Cisco leek eerst ook dood, want het display bleef na dezelfde sequence als bij de OP ook zwart. Maar ik had mijn TV niet aanstaan, zo druk was ik met het installeren van de Cisco :-)

  Televisie is oud beestje (moet plasma nog weer ophangen na verbouwing) met SCART aansluiting. Aangezet. Stond de Cisco dus toch gewoon te wachten met het installatiemenu in beeld. Duurde allemaal erg lang (modem firmware werd ook nog even bijgewerkt) maar werkt prima. Echt, ik heb er geen problemen mee.

  Mijn Cisco is echt schandalig slecht aangesloten. De kabel komt binnen in een bouwmarkt RTV rijgdoosje (2 gaten) en de Cisco hangt aan de TV aansluiting daarvan. De kabel is een goedkoop draadje van 5 meter met nog van die fijne witte niet-afgeschermde plastic stekkers. En toch doet het ding het, met 80% signaalsterke. Zelfs de interactieve TV test werkt.

  Kan dat niet verder testen want interactieve TV lijkt me gezien het aanbod tamelijk waardeloos. De reclame voor die functie spiegelt het allemaal weer veel mooier voor dan de werkelijkheid. Maar ja, daar schijnt Ziggo patent op te hebben.
   
 5. en in hetzelfde bericht
  Eh, hier ben ik je even kwijt :shock:
   
 6. Wanhoop niet. Ik bedoel de Ziggo trailer waarmee je de ontvanger kan testen zonder dat je een abonnement hebt.

  On Demand -> Promoties -> Gratis -> Ziggo Trailer.
   
 7. Signaal sterkte 80%, geweldig. Ik heb de laatste week enkele keren gekeken in het menu bij info. Daar zie ik tuner een en 2 staan. beide gaven aan een kwaliteit van 100%, maar de signaalsterkte is zeer variabel van 72% tot 2%!!. Waarom heb dan nog beeld? Vraag ik me af. :shock:
   
 8. 2 % is vast niet genoeg , staan je instellingen wel goed :?: plaats afhankelijk:!:. En trouwens ,bij de weg , de signaal sterkte is niet alles bepalend . Bij mijn eerste cisco met de verkeerde software 1.0.2.5 was de signaal sterkte niet boven de 80 % te krijgen . Verbaast was ik dus toen ik cisco no 2 kreeg dat de signaal sterkte opeens op 100% stond op bijde tuners . Erg vreemd want ik had tussen de cisco's niets aan de kabels veranderd :schater:.
   
 9. Bedankt. Ik zal ziggo maar even contacten.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina