1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
    Ontzet Notitie

verbinding is steeds weg

Discussie in 'Internet - Algemeen' gestart door remco66!, 5 nov 2009.

Niet open voor verdere reacties.
  1. Mijn verbinding valt steeds weg .

    dan een uur of hele dagen

    op mijn modem brand dan wel steeds een tweede rode lampje.

    normaal brand er maar 1.[rode lampje]

    ik heb de kleine modem.

    mijn snelheid is ook nooit optimaal, gemiddelt 30 mb of lager.

    ik heb de extra pakket.

    2 maanden geleden hebben ze mijn modem omgeruild vanwege een klacht toen.

    eerst had ik die grote recht opstaande.
     
  2. Ik mis nog wat informatie. Welk modem (merk) heb je? Hoe is je aansluiting (router wel/niet aanwezig, lengte kabels, versterkers etc)?
     
  3. Eerst had je een arris, nu een ubee. Problemen met de arris zijn opgelost, en nu zijn er problemen met de ubee (grote problemen in oud casema gebied)

    Heb je de oude modem nog?
     
  4. Problemen met het Arris-modem zijn nog steeds niet opgelost. Voor maandag de 16de heb ik een afspraak met een monteur.
     
  5. De problemen die er waren zijn wel opgelost. Dat wil echter niet zeggen dat elke Arris nu als een zonnetje draait. Er kunnen natuurlijk altijd fouten zitten in specifieke Arris-modems.
     
  6. Dan heb ik zeker een rampeplan modem gehad. Ik moet bijna iedere morgen de stekker uit het stopcontact halen om de verbinding van het internet en de telefoon te herstellen. Gekke is wel dat alle lampjes branden zoals ze horen te branden.
    Hopelijk heeft de monteur een nieuw modem bij zich, want ik begin het behoorlijk zat te worden.
     
  7. ik heb een D-link N router

    maar daar ligt het niet aan.

    ik die ziggo modem heb je 2 lampjes met pijltje er op, in en uitgaand neem ik aan?

    als ik geen internet heb dan branden allebei de pijltjes rood.

    normaal 1.

    op mijn pc geeft hij bij reparatie iets van DNS aan.

    verbinding word als lokaal aangegeven, normaal lokaal en internet.
     
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina